Medical metal ring, which is made special by the tiny zirconia stone, very beautiful ring.


2.000 HUF 5.56 USD

Item details
Listed: August 21, 2023
Item code: 5214814
Views: 278
Watchers: 0
Seller

kockako (270)  
Bács-Kiskun county

Verified user

Very responsive to messages
Positive feedback: 100%
Last login: Today, 10:41
Member since: July 10, 2019
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Type:rings
Color:gold
Size:59 (9)
Material:steel
Stone:zircon
Theme:people
Style:art nouveau
Gender:women's
Condition:flawless

ORVOSI FÉM GYŰRŰ AMI KÜLÖNLEGESSÉ TESZI A PICI CIRKÓNIA KŐ, NAGYON SZÉP GYŰRŰ.

MÉRETE : 9-S

ORVOSI ACÉL ÉKSZEREK-NEMES ACÉL


Minden amit tudni kell róla:
Napjainkban már közismert ékszer, sokaknak kedvenc ékszere, mivel alapanyaga egy bőrbarát rozsdaálló acél (316L nevezetű ötvözet).
Egyedi megjelenést kölcsönöz viselőjének. Mivel általában nem öntött ékszerekről van szó, hanem mini esztergapadon vagy marógépen készülnek, határozott vonalvezetésével tűnik ki és kifejezést ad ennek a stílusnak. A felületi polírozás tükörfényes felületet kölcsönöz az ékszernek, amin keresztül eléri végleges, a nemesacél ékszerhez méltó kinézetét. Ezek az ékszerek egyébként meglehetősen kemények és jól viselik az igénybevételt, a külső behatásokat.
A nemesacél ékszerek ha az előírásoknak megfelelően vannak legyártva, akkor antiallergén ékszerek. Nem tartalmaz nikkelt, illetve bármi más fémet ötvözésképp, így a fémérzékenyek is bátran hordhatják.
A különböző formák és nagyobb választék érdekében különböző felületi színezésekkel teszik őket sokrétűbbé. Ez magát az anyagot nem változtatja meg, ez egy felületi színezés, amelyek közül a legelterjedtebbek az arany és a fekete szín. Leginkább használatos kő a Swarovski kristály és a cirkónia.
Kerülje az erős, maró hatású tisztítószereket ! Pl: Cif, Clean, mosogatószer. Az ezüst színű nemesacél ékszereket nem szabad a 925-ös ezüst ékszerekhez használt tisztítófolyadékkal tisztítani !
Otthoni fürdéshez használható, fürödni strandon lehet vele, hazai folyóink, tavaink vizét tűri. Kerülje az erős termálvizet, gyógyvizet, tengervizet !
Ne tegye ki az ékszert csavarodásnak, ütődésnek, karcolásnak, egyéb fizikai hatásoknak.
Rendszeres tisztítás mellett szépségét hosszú távon megőrzi.
Amennyiben érdekelnek ezek a fajta ékszerek, tekintsd meg nemesacél ékszer kínálatunkat és válaszd ki magadnak a legjobban hozzád passzoló ékszert. Ha megrendeled általában legkésőbb két munkanapon belül át is veheted a megadott címen, vagy átvevőhelyen.

AZ ÉKSZEREK TISZTÍTÁSA
Az ékszerek tisztítása előtt fontos, hogy pontosan milyen anyagból készült az ékszer.
Ha tisztítandó ékszer acélból, vagy ezüstből készült, akkor nem kell feltétlenül ékszerészhez vinni, hiszen mi is otthon meg tudjuk ezt oldani. Egy langyos lúgos (szappanos) vízzel finoman dörzsöljük meg az ékszert, majd öblítsük le hideg tiszta vízzel. Finoman dörzsöld át egy puha kendővel, ügyelj rá, hogy ne karcold meg! Puha sörtélyű fogkefével eltávolíthatod a makacsabb szennyeződéseket is. Ha ékszereidben sok a kő, vagy a kristály tisztítás után tedd bele egy száraz ruhába, és várj néhány percet!

Payment options

Wire transfer in advance

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1-3 workdays
Mail 900 HUF

Others searched for these