ORVOSI FÉM GYŰRŰ AMI KÜLÖNLEGESSÉ TESZI A PICI CIRKÓNIA KŐ, NAGYON SZÉP GYŰRŰ.


2.000 HUF 5.44 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. augusztus 21.
Termékkód: 5214814
Megtekintések: 264
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

kockako (270)  
Bács-Kiskun megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 15:03
Regisztráció: 2019. július 10.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:gyűrű
Szín:arany
Méret:59 (9)
Anyag:acél
Kő:cirkónia
Téma:emberek
Stílus:art nouveau
Nem:női
Állapot:hibátlan

ORVOSI FÉM GYŰRŰ AMI KÜLÖNLEGESSÉ TESZI A PICI CIRKÓNIA KŐ, NAGYON SZÉP GYŰRŰ.

MÉRETE : 9-S

ORVOSI ACÉL ÉKSZEREK-NEMES ACÉL


Minden amit tudni kell róla:
Napjainkban már közismert ékszer, sokaknak kedvenc ékszere, mivel alapanyaga egy bőrbarát rozsdaálló acél (316L nevezetű ötvözet).
Egyedi megjelenést kölcsönöz viselőjének. Mivel általában nem öntött ékszerekről van szó, hanem mini esztergapadon vagy marógépen készülnek, határozott vonalvezetésével tűnik ki és kifejezést ad ennek a stílusnak. A felületi polírozás tükörfényes felületet kölcsönöz az ékszernek, amin keresztül eléri végleges, a nemesacél ékszerhez méltó kinézetét. Ezek az ékszerek egyébként meglehetősen kemények és jól viselik az igénybevételt, a külső behatásokat.
A nemesacél ékszerek ha az előírásoknak megfelelően vannak legyártva, akkor antiallergén ékszerek. Nem tartalmaz nikkelt, illetve bármi más fémet ötvözésképp, így a fémérzékenyek is bátran hordhatják.
A különböző formák és nagyobb választék érdekében különböző felületi színezésekkel teszik őket sokrétűbbé. Ez magát az anyagot nem változtatja meg, ez egy felületi színezés, amelyek közül a legelterjedtebbek az arany és a fekete szín. Leginkább használatos kő a Swarovski kristály és a cirkónia.
Kerülje az erős, maró hatású tisztítószereket ! Pl: Cif, Clean, mosogatószer. Az ezüst színű nemesacél ékszereket nem szabad a 925-ös ezüst ékszerekhez használt tisztítófolyadékkal tisztítani !
Otthoni fürdéshez használható, fürödni strandon lehet vele, hazai folyóink, tavaink vizét tűri. Kerülje az erős termálvizet, gyógyvizet, tengervizet !
Ne tegye ki az ékszert csavarodásnak, ütődésnek, karcolásnak, egyéb fizikai hatásoknak.
Rendszeres tisztítás mellett szépségét hosszú távon megőrzi.
Amennyiben érdekelnek ezek a fajta ékszerek, tekintsd meg nemesacél ékszer kínálatunkat és válaszd ki magadnak a legjobban hozzád passzoló ékszert. Ha megrendeled általában legkésőbb két munkanapon belül át is veheted a megadott címen, vagy átvevőhelyen.

AZ ÉKSZEREK TISZTÍTÁSA
Az ékszerek tisztítása előtt fontos, hogy pontosan milyen anyagból készült az ékszer.
Ha tisztítandó ékszer acélból, vagy ezüstből készült, akkor nem kell feltétlenül ékszerészhez vinni, hiszen mi is otthon meg tudjuk ezt oldani. Egy langyos lúgos (szappanos) vízzel finoman dörzsöljük meg az ékszert, majd öblítsük le hideg tiszta vízzel. Finoman dörzsöld át egy puha kendővel, ügyelj rá, hogy ne karcold meg! Puha sörtélyű fogkefével eltávolíthatod a makacsabb szennyeződéseket is. Ha ékszereidben sok a kő, vagy a kristály tisztítás után tedd bele egy száraz ruhába, és várj néhány percet!

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás900 HUF

Mások ezeket keresték még