Langani (ani lang) necklace (art deco - original)


45.800 HUF 124.91 USD

Item details
Listed: September 19, 2023
Item code: 5269847
Views: 111
Watchers: 3
Offers: 0 offers
Seller

antik025 (12)  
Serbia

Response time: 100%in 22 minutes
Positive feedback: 100%
Last login: Today, 18:43
Member since: December 14, 2021
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Type:necklaces, pendants


A nyaklánc hossza kb 2 x 20 cm, a medál 50 x 45 mm. Féldrágakövekkel, vastag aranyozással. 100%-ban eredeti Langani mélynyomásos aláírással, fekete gömböcskével a csat mellett. Ez a fekete gömböcske a Langani védjegye volt, szinte minden nyakláncon rajta van az eredetiséget evvel is igazolva. Nagyon szép, megkímélt állapotban, mint a képeken.

Anni Schaad (született Lang 1911–1988) megalapója a német Langani luxus ékszergyártó manukfaktúrának. A "Langani"-nevet ada neki, ami személyes és leánykori neve kombinációja Schaad Stuttgartban született Paul Lang festő és tervező, valamint Minna Lang-Kurz textiltervező lánya gyermekeként. Első kereskedelmi sikerét a Frankfurti vásáron érte el 1952-ben. 1969 és 1989 között Louis Feraud-val dolgozott együtt Párizsban és ékszereket tervezett az ő haute couture és konfekciós divatbemutatóihoz. Schaad feltalált egy „lebegő gyöngy” technikát, amelyben a gyöngyöket nejlonszálra fűzik fel úgy, hogy azok táncolni látszanak a bőrön, de soha nem nyújtottak be szabadalmat. A régi ékszersorozatra nagy a kereslet, és hihetetlen árakat érnek el az aukciókon.

Több fajta fémet használtak a tervezésben és új dekorációs anyagokat adtak hozzá, köztük műanyagot, tollakat, fát, bőrt és kagylókat. A gyöngyök azonban mindig is alapvető fontosságúak voltak Langani terveiben. Schaad 1988-ban halt meg, a cég ma is aktív a lánya vette át.

Magyarországi Erste bankszámlára történő befizetés után, Magyarországról postázok.

Postaköltség súly alapján a mindenkori postai díjszabás szerint, csomagolási költséget nem számítok fel.

Kéthetente tudok postázi Magyarországról, köszönöm megértésüket.

Szabadon kérdezzen, szívesen válaszolok, ha nincs megelégedve a termékkel természetesen vásárlás után sem fordítok hátat. Sok sikert mindkettőnknek !

Payment options

Wire transfer in advance

Shipping options

Shipping from: Serbia
Processing time: 1-2 weeks
Processing time shows how long it will take the seller after payment to package and dispatch the item. It gives the buyer an idea about when the package is expected to be dispatched after payment.
Mail1230 HUF

Others searched for these