Langani (Ani Lang) nyaklánc (art deco - eredeti)


45.800 HUF 125.95 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. szeptember 19.
Termékkód: 5269847
Megtekintések: 114
Megfigyelők: 3
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

antik025 (12)  
Szerbia

Válaszadás: 100%-ban22 perc alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2024. április 29.
Regisztráció: 2021. december 14.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:nyaklánc, függő


A nyaklánc hossza kb 2 x 20 cm, a medál 50 x 45 mm. Féldrágakövekkel, vastag aranyozással. 100%-ban eredeti Langani mélynyomásos aláírással, fekete gömböcskével a csat mellett. Ez a fekete gömböcske a Langani védjegye volt, szinte minden nyakláncon rajta van az eredetiséget evvel is igazolva. Nagyon szép, megkímélt állapotban, mint a képeken.

Anni Schaad (született Lang 1911–1988) megalapója a német Langani luxus ékszergyártó manukfaktúrának. A "Langani"-nevet ada neki, ami személyes és leánykori neve kombinációja Schaad Stuttgartban született Paul Lang festő és tervező, valamint Minna Lang-Kurz textiltervező lánya gyermekeként. Első kereskedelmi sikerét a Frankfurti vásáron érte el 1952-ben. 1969 és 1989 között Louis Feraud-val dolgozott együtt Párizsban és ékszereket tervezett az ő haute couture és konfekciós divatbemutatóihoz. Schaad feltalált egy „lebegő gyöngy” technikát, amelyben a gyöngyöket nejlonszálra fűzik fel úgy, hogy azok táncolni látszanak a bőrön, de soha nem nyújtottak be szabadalmat. A régi ékszersorozatra nagy a kereslet, és hihetetlen árakat érnek el az aukciókon.

Több fajta fémet használtak a tervezésben és új dekorációs anyagokat adtak hozzá, köztük műanyagot, tollakat, fát, bőrt és kagylókat. A gyöngyök azonban mindig is alapvető fontosságúak voltak Langani terveiben. Schaad 1988-ban halt meg, a cég ma is aktív a lánya vette át.

Magyarországi Erste bankszámlára történő befizetés után, Magyarországról postázok.

Postaköltség súly alapján a mindenkori postai díjszabás szerint, csomagolási költséget nem számítok fel.

Kéthetente tudok postázi Magyarországról, köszönöm megértésüket.

Szabadon kérdezzen, szívesen válaszolok, ha nincs megelégedve a termékkel természetesen vásárlás után sem fordítok hátat. Sok sikert mindkettőnknek !

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Szerbia
Feldolgozási idő: 1-2 hét
Postázás 1230 HUF

Mások ezeket keresték még