Rainbow moonstone marked 925, silver ring 57 18mm


15.500 HUF 43.07 USD

Guarantee: 14 days  
Item details
Listed: February 11, 2024
Item code: 5369067
Views: 270
Watchers: 3
Offers: 0 offers
Seller

zoldtara (89)    
Pest county

Verified user

Positive feedback: 100%
Last login: Today, 17:10
Member since: June 01, 2019
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Type:rings
Color:multicolored
Size:57 (8)
Stone:moonstone
Fineness:925 (sterling)
Gender:women's
Condition:flawless

Eladó ez a csodaszép szivárvány holdkő 925-ös jelzett ezüst gyűrű, mely kékesen irizál próbáltam fotózni, de élőben sokkal kékebb, és még gyógyhatással is rendelkezik!

Belső mérete: 18mm 57-es. Súlya: 8gr.

A gyűrűben holdkő hossza: 2,5cm szélessége:1,8cm természetes holdkő, nem szintetikus opalit!

Lelki gyógyhatása:
A holdkő nyugtató hatású, legyen szó akár racionális, vagy irracionális félelmekről, ez kő nagymértékben segít leküzdeni azokat. Erősíti romantikus oldalunkat. A holdkő segítségével szabadjára engedhetjük fantáziánkat és vágyainkat. Segítségével visszaszerezhetjük partnerünkkel az újdonság élményét és az elvesztett romantika új erőre kaphat. A holdkő jelentése: szenvedélyes szerelem, amely a Holdra repít. Sokan panaszkodnak újhold idején alvási problémákra, ilyenkor nem árt holdkövet magunknál tartani. Az éjszaka a Hold és a tudattalan időszaka, ilyenkor a holdkő segíthet tudattalanunk üzeneteit felismerni és értelmezi. Emlékeztet álmunkra és fényt derít érzelmi konfliktusainkra, feldolgozatlan problémáinkra. Nem csak belső fejlődésünket segíti, hanem erősíti intuíciónkat is. Segítségével feléledhetnek mediális képességeink, ha elég nyitottak vagyunk, eljuthatunk akár a tisztánlátásig is.

Testi gyógyhatás:
A hormonháztartással közvetve, vagy közvetlenül összefüggő problémák mindegyike orvosolható a holdkő segítségével: kiegyenlíti a hormonháztartást, serkenti a petefészek működését, növeli a termékenységet. Egyaránt kezelhetők vele a menstruációs zavarok és klimaxos problémák. Hatással van a csontozatra, megelőzi a csontritkulást. Hormonális eredetű hajhullás elleni is használhatjuk. Javítja a nyirokkeringést, ezért vizenyő és végtagdagadás esetén is javasolt használata.

Hozzárendelt mágikus hatás: A női ciklus a holdperiódusokhoz igazítható vele, tehát rendszeressé tehető. A régi időkben az utazók szerencseköve volt.

Guarantee conditions

Guarantee: 14 days  

Payment options

Wire transfer in advance

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 3-5 workdays
Mail 890 HUF
MPL - parcel locker 1295 HUF

Others searched for these