Szivárvány holdkő 925-ös jelzett, ezüst gyűrű 57-es 18mm-es


15.500 HUF 42.17 USD

Garancia: 14 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. február 11.
Termékkód: 5369067
Megtekintések: 263
Megfigyelők: 3
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

zoldtara (89)    
Pest megye

Hitelesített felhasználó

Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 13:17
Regisztráció: 2019. június 01.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:gyűrű
Szín:többszínű
Méret:57 (8)
Kő:holdkő
Finomság:925 (sterling)
Nem:női
Állapot:hibátlan

Eladó ez a csodaszép szivárvány holdkő 925-ös jelzett ezüst gyűrű, mely kékesen irizál próbáltam fotózni, de élőben sokkal kékebb, és még gyógyhatással is rendelkezik!

Belső mérete: 18mm 57-es. Súlya: 8gr.

A gyűrűben holdkő hossza: 2,5cm szélessége:1,8cm természetes holdkő, nem szintetikus opalit!

Lelki gyógyhatása:
A holdkő nyugtató hatású, legyen szó akár racionális, vagy irracionális félelmekről, ez kő nagymértékben segít leküzdeni azokat. Erősíti romantikus oldalunkat. A holdkő segítségével szabadjára engedhetjük fantáziánkat és vágyainkat. Segítségével visszaszerezhetjük partnerünkkel az újdonság élményét és az elvesztett romantika új erőre kaphat. A holdkő jelentése: szenvedélyes szerelem, amely a Holdra repít. Sokan panaszkodnak újhold idején alvási problémákra, ilyenkor nem árt holdkövet magunknál tartani. Az éjszaka a Hold és a tudattalan időszaka, ilyenkor a holdkő segíthet tudattalanunk üzeneteit felismerni és értelmezi. Emlékeztet álmunkra és fényt derít érzelmi konfliktusainkra, feldolgozatlan problémáinkra. Nem csak belső fejlődésünket segíti, hanem erősíti intuíciónkat is. Segítségével feléledhetnek mediális képességeink, ha elég nyitottak vagyunk, eljuthatunk akár a tisztánlátásig is.

Testi gyógyhatás:
A hormonháztartással közvetve, vagy közvetlenül összefüggő problémák mindegyike orvosolható a holdkő segítségével: kiegyenlíti a hormonháztartást, serkenti a petefészek működését, növeli a termékenységet. Egyaránt kezelhetők vele a menstruációs zavarok és klimaxos problémák. Hatással van a csontozatra, megelőzi a csontritkulást. Hormonális eredetű hajhullás elleni is használhatjuk. Javítja a nyirokkeringést, ezért vizenyő és végtagdagadás esetén is javasolt használata.

Hozzárendelt mágikus hatás: A női ciklus a holdperiódusokhoz igazítható vele, tehát rendszeressé tehető. A régi időkben az utazók szerencseköve volt.

Garanciális feltételek

Garancia: 14 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 3-5 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás890 HUF
MPL - csomagautomata1295 HUF

Mások ezeket keresték még