60X80 antique landscape in an ebonized frame by István Bosznay????


37.500 HUF 103.72 USD

Local pickup
Item details
Listed: April 24, 2024
Item code: 4561306
Views: 15
Watchers: 7
Seller

iskatel (1727)   
Veszprém county

Very responsive to messages
Positive feedback: 100%
Last login: May 03, 2024
Member since: April 12, 2011
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Seller set the originality of the item as unknown. If you see an artist's name in the listing, please note that the seller does not guarantee that the item is an original.
Subject:landscape
Technique:oil
Style:realism
Painting surface:canvas
Largest size:big (from 80 cm)
Signature:unsigned
Condition:good for its age
Originality:unknown

A cimben leirt és a fotókon látható kiváló állapotó megtisztitott - -egy helyen a vászon berepedése szakszerűen javitott-csak ott van minimális retus- A FOTÓN MÉG OTT LÁTSZIK FENT EGY KIS FEKETÉS VONAL-NA OTT VAN JAVITVA-AZÓTA EZ ELTÜNTETVE A RETUSSAL!-Szignót nem találtam rajta-de nem kereteztem ki-lehet akár a keret perem alatt is valami-a pontos korát sem ismerem-XX sz eleji lehet de a lehető legrosszabb esetben a XX sz első harmadánál nem lehet fiatalabb! VISZONT az ERŐS TERMÉSZETES MOZAIKOS REPEDÉSHÁLÓ OKÁN AKÁR SOKKAL RÉGEBBI IS LEHET Szinvonalas kép-tanult festő alkotása! Engem Bosznay Istvánra emlékeztet.A keret igen szép antik darab-a fotókon nem igen látszik hogy sötétbarna az alap-majdnem fekete-de a domború diszek feketék

60X80 cm VÁSZON-MÉRET

TISZTELETTEL KÉRNÉM A KEDVES VÁSÁRLÓKAT ,HOGY A LEÜTÖTT TÉTELEK VÉTELÁRÁT ÉS HA VAN A POSTA KÖLTSÉGÉT IS MAX.HÁROM NAPON BELÜL SZIVESKEDJENEK A SZÁMLÁMRA UTALNI-VAGY VELEM FELVENNI A KAPCSOLATOT ESETLEGES ELTÉRŐ EGYEZTETÉS CÉLJÁBÓL!-ELŐRE IS KÖSZÖNÖM! HA NE ADJ ,EZ NEM TÖRTÉNNE MEG-SEMMISNEK TEKINTEM A TRANZAKCIÓT-ÉS SIKERTELEN ÉRTÉKELÉSSEL ÚJRA INDITOM A TERMÉKET!

NEM POSTÁZOM! személyes átvétel kizárólag a vételárnak a leütés utáni előre a számlára utalása után lehetséges előre egyeztetve Veszprémben!

Payment options

Cash

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1-2 workdays
Local pickup Veszprém
Shipping abroad
Seller doesn't ship this item to your destination.

Others searched for these