1L361 Renata from Pálásti : "still life"


68.000 HUF 187.86 USD

Guarantee: eternal  
Item details
Listed: December 08, 2023
Item code: 4614869
Views: 108
Watchers: 2
Offers: 0 offers
Seller

antikvitasok (3032)    
BUDAPEST

Verified user

Very responsive to messages
Positive feedback: 99.84%
Last login: Yesterday, 16:58
Member since: March 05, 2013
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
The seller has set the artwork as original and offers eternal money back guarantee. Seller notes that the originality was confirmed by an expert.
Subject:still life
Technique:oil
Largest size:medium (up to 80 cm)
Signature:signed
Originality:original
Money-back guarantee on originality:yes
Originality confirmed by expert?:yes

Olaj farost festmény szép keretben. Akasztási lehetőséggel rendelkezik. Azonnal falra akasztható, ajándékozható állapotban van. Jelzés balra lent: PALÁSTI R. Hátoldalán címke, rajta felirat: PALÁSTI RENÁTA CSENDÉLET 40 X 60 OLAJ-FA

Szélesség: 69 cm

Magasság: 49.5 cm

Súly: 1.4 kg

A kép mérete keret nélkül: 40 x 60 cm

Palásti Renéta önéletrajz:

A mai kor értő szemével nézve instant impresszionizmusnak keresztelhetnénk el ezt az új irányzatot, amely út első köveire léptem. De hogy a későbbiekben el is nevezhetik-e saját stílusomat, azt majd csak az utókor tudja meg:-) Erre a még nem lévő, csak születő irányzatra, tehát művészeti stílusomra jellemző a pillanatnyi benyomások lényegre törő ábrázolásával megragadott készen tálalt ,a nézőben azonnali élményként lecsapódó , az alkotásban bemutatott érzelmi töltet befogadása, majd magáévá tétele. Tehát képeimben arra törekszem, hogy a tájképben sem csak a tájat vegye észre a befogadó, hanem azt az érzelmi töltöttséget, amit annak a tájnak a látványakor és megfestésekor éreztem, majd saját emlékeiben kutatva felfedezze önmaga élményeit az enyémek segítségével.

Egyéni és kollektív kiállítások Debrecen, Hajdúszoboszló, Nyíregyháza, Tiszafüred, Hódmezővásárhely (Tornyai Múzeum), Szálka, Baks, Kistelek, Budapest, Szentendre, Szeged, Mórahalom, Kecel, Tamási, Bugac, Gyál, Tihany (Apátság). Külföldi kiállításokon szerepelnek munkáim1993 USA környezetvédelem, Kína, 1994 Sidney, 2002 New York, Japán. 2010-12 Kassa. A magyarországi gyűjtőkön kívül számos munkám megtalálható japán és holland magángyűjtőknél.

Kedvelt témáim közé sorolható a tájfestészet, az egzotikus tájakon kívül a jellegzetes magyar vidékek ábrázolásai vezetnek művészeti utamon. Igyekszem megragadni a táj belső értékei felett az érzelmekre ható motívumait, legyen az közel, akár távol, éjjel vagy nappal. A festmény számomra tükör, melyben magamat keresem.

Technikák: Pasztell, Olaj, Akvarell, Akrill, Kollázs

Forrás: https://www.palastirenata.hu/cvhu/renata_palasti_hu_cv.pdf

Guarantee conditions

Guarantee: eternal  

Payment options

Wire transfer in advance
Cash
Cash on delivery

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1-2 workdays
Local pickup Budapest IX.
MPL - parcel locker 3800 HUF
MPL - home delivery 4400 HUF
PostaPont 3800 HUF

Others searched for these