Quality antique Austrian watercolor 1900k with carved frame under glass 50x44 cm


15.000 HUF 41.44 USD

Item details
Listed: April 24, 2024
Item code: 5039033
Views: 24
Watchers: 0
Seller

iskatel (1727)   
Veszprém county

Response time: 100%in 37 minutes
Positive feedback: 100%
Last login: May 03, 2024
Member since: April 12, 2011
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Seller set the originality of the item as unknown. If you see an artist's name in the listing, please note that the seller does not guarantee that the item is an original.
Subject:landscape
Technique:watercolor
Style:miniature
Painting surface:paper
Largest size:small (up to 35 cm)
Signature:signed
Condition:good for its age
Originality:unknown

A cimben leirt műalkotás kb a XIX .sz végéről-XX.elejéről-osztrák. Keretében üveg alatt paszpartuzva ahogy nézem kétoldalas vászon csikokkal karonra erősitve-azt nem szedtem le-nem is szándékozom-igy nem tudom milyen a finom akvarell papirra festett alkotás hátulja-de alánézve látsztik hogy régi-XIXsz végi-XX.eleji papir-a paszpartut azt leszedtem persze nem volt egyszerű mert vászoncsikokkal volt feltéve-profi módon-csak hát a régebbi ragasztás jó stabil volt-nehezen adta meg magát-magán az akvarellen kb 1 cm es kis beszakadás is keletkezett -fa lombnál a szélén-fotó-szignót száz százalékban olvashatóan nem találtam rajta-de valami szerintem elhalványulva látszik az egyik fa árnyékában-fotózni lehetetlen az én eszközeimmel-de mintha Alt lenne! Nade ha igaz,akkor melyik? Jákobot kizárnám-,maradna Rudolf és a Franz-óriás diferenciua árban..-meg szakértői vélemények-kiviteli engedély-kinlódás a Dorotheumban-hát nem igazán kivánom-inkább eladnám garancia nélkül ismeretlen alkotóként -a sznvonalához képest mérsékeltebb áron.. Maga a lap mérete:32x23 cm-

postázás kizárólag MPL változatokkal! Automatába nem fér!-Személyes átvételt Veszprémben meg tudom oldani-de csak végső esetben és nem biztos hogy én adom át,hanem megbizott-igy ez KIZÁRÓLAG a vételár előre,a leütés után a számlára történő utalása mellett működhetne..

Payment options

Wire transfer in advance

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1-2 workdays
Mail 3300 HUF
Shipping abroad
Seller doesn't ship this item to your destination.

Others searched for these