Sailing on the sea (signed, artist unknown, original title unknown)


53.000 HUF 144.19 USD

Item details
Listed: January 25, 2024
Item code: 5565758
Views: 104
Watchers: 0
Offers: 0 offers
Seller

Yupie (0)  
Romania

Response time: 50%-banin 20 hours
Positive feedback: no feedback
Last login: March 26, 2024
Member since: March 27, 2023
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Seller set the originality of the item as unknown. If you see an artist's name in the listing, please note that the seller does not guarantee that the item is an original.
Subject:sea
Originality:unknown

A vitorlás a tengeren festmény lenyűgöző látványt nyújt. A vitorlás hajó lassan ringatózik a hullámzó vízen. Vitorlái elszíneződtek az időjárás hatására, és a szél erejétől feszülnek, mintha énekelve haladnának a szelekkel. A hajó teste egyensúlyozva siklik a tenger vizén, mintha a természet és az ember alkotta harmóniában ringana.

A festmény atmoszférája lenyűgöző. A tenger vizének zöld árnyalatai mély és élettel teli hangulatot kölcsönöznek a jelenetnek. A hajó oldalán halkan csobbanó habok, a szellő kellemes susogása és a tenger illata mind mind érzékeltetik az élő tengeri környezetet.

Ez a festmény tökéletesen megragadja a vitorlázás szabadságát és az óceán szépségét. A hajó mozgása és a tenger változatos színei olyan érzést keltenek, mintha maga a természet egy része lenne, amint a szél és víz szabaddá tesz és magával ragad a végtelen kékbe.

Payment options

Wire transfer in advance
Cash

Shipping options

Shipping from: Romania
Processing time: 3-5 workdays
Processing time shows how long it will take the seller after payment to package and dispatch the item. It gives the buyer an idea about when the package is expected to be dispatched after payment.
Local pickupValea lui Mihai
Mail10000 HUF
Shipping abroad
European Union10000 HUF

Others searched for these