Arthur Heyer: restored to a high standard. Persian cat in a landscape, oil, cashier on canvas-cardboard, fold 56x76


128.000 HUF 353.13 USD

Guarantee: 3 days  
Item details
Listed: April 14, 2024
Item code: 5767130
Views: 27
Watchers: 1
Seller

Delphi (40)   
Veszprém county

Response time: 100%in 56 minutes
Positive feedback: 100%
Last login: Yesterday, 20:05
Member since: December 17, 2019
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Seller set the originality of the item as unknown. If you see an artist's name in the listing, please note that the seller does not guarantee that the item is an original.
Subject:animals
Technique:oil
Style:naturalist
Painting surface:canvas
Largest size:big (from 80 cm)
Signature:signed
Condition:restored
Originality:unknown

Kedves Külföldi Vásárló! A tárgyakat HUF-ban árulom, és kérem megfizetni. A bankok és Ön közötti átváltási költség Önt terheli. Idegen pénznemben csak személyes átvétel esetén vagyok hajlandó tárgyalni. Mindezen felül felmerülő szállítási költség szintén a vevőt terheli.

Kedves Vásárló! Készpénzbefizetés a bankszámlámra nincs, az utánvét díját átvállalom. Személyes átvétel esetén természetesen nincs csomagolás! Megértésüket köszönöm.

Heyer Arthur: Nívósan restaurált. Perzsa macska tájban, olaj, vászon – kartonra kasírozott, falc 56x76 cm, aranyos képkeret, festmény

Heyer Arthur az állatok ismeretében kiváló helyezést kapott a festészetben. Kitűnő művészi megformálásával keresett lett a piacon. Úgy járt ezzel szinte mint Munkácsy Mihály, aki gazdag megrendelői körében érte el gazdag festészetét. Módosabb családok urai, hölgyei, gyerekei, de akár tenyésztők is megkérhették erre.

A hajdani Úrihölgyeknek, módosabb polgári családoknak szinte státuszszimbóluma volt a Perzsa macska. A festmény feltehetően kastélyt díszített, és onnan vette kezelésbe előző tulajdonosa. Olyan páratlanul szép, gondozott szőrzettel festett a macska, hogy a feltételezés nem alaptalan.

Minden festmény kívánja a jó megvilágítást, talán a korabeli festmények vegyi összetétele, vagy az arc-, alkat-kiemelések okán.

Az alacsony árban jelzem, hogy a képkeret csak kissé, de nem hibátlan.

Vászon - kartonra kasírozott 56x76 cm. Képkeret külmérete 66x86cm, fészek 56,3x76,5 cm. Látható képméret 54x74 cm. Díszes, aranyos képkeretben (kissé hibás!). A csomag várható mérete 76x96x15 cm, 10 kg.

A szállítási és fizetési információk (kattintson)!

A termék a Balatonon van, ott a személyesen átvétel helye. Természetesen a mostani járvány okozta körülményeket betartva, parkolóban.

Vásároljon MAGAS SZINTŰEN RESTAURÁLT képet, amely a szintentartás érdekében kívánatos (a galériék örökös feladata), de meglehetősen kényes és KÖLTSÉGES FELADAT. A SZAKSZERŰSÉGET GALÉRIÁS MINŐSÉGBEN GARANTÁLOM.

Vásároljon megbízható partnertől, a kellemetlenségek elkerülhetők, mert EREDETISÉGÉT GARANTÁLOM, eredetét, stílusát, utánozhatatlan ecsetvonásait ismerve, remek állapotban. A festmény szépségéhez, előkelő kiviteléhez nem fér kétség, legyen öröme benne.

A FESTMÉNY A LAKÁS IGAZI DÍSZE ÉS ÉRTÉK MEGŐRZŐ!


Guarantee conditions

Guarantee: 3 days  

Payment options

Cash
Cash on delivery

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1 workday
Local pickup Balatonalmádi
Mail 4690 HUF

Others searched for these