One of Van Gogh's best-known works, the


5.950 HUF 16.33 USD

Item details
Listed: April 17, 2024
Item code: 5773191
Views: 44
Watchers: 1
Seller

Csillagll (407)   
Komárom-Esztergom county

Verified user

Response time: 100%in 27 minutes
Positive feedback: 100%
Last login: Today, 03:10
Member since: August 15, 2021
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Subject:streetscape
Painting surface:paper
Largest size:medium (up to 80 cm)
Condition:flawless

Vincent van Gogh holland festő volt, aki az 1800-as évek végén élt és alkotott. Élete során több mint 2000 alkotást készített, de leginkább a poszt-impresszionista stílusú festményei váltak híressé. Van Gogh gyakran a festészetet használta eszközként érzelmeinek és belső világának kifejezésére, és műveiben az emberi élmények, a természet és az érzelmek széles skáláját örökítette meg.

Az egyik legismertebb műve, a "Starry Night" (Csillagos éjszaka) egy ikonikus festmény, amelyet 1889-ben készített az Arles-i időszakában, amikor Dél-Franciaországban élt. A festményen a sötét éjszakai égbolt alatt egy város látható, melyet világító csillagok és egy ragyogó hold ölel körbe. A vibráló színek és a lendületes ecsetvonások egyedi és álomszerű látványt teremtenek, amelyben a valóság és a fantázia határai elmosódnak.

A "Starry Night" festmény mély érzelmi tartalommal bír, és sokan úgy vélik, hogy tükrözi Van Gogh belső világát és érzelmi állapotát az alkotás pillanatában. A festmény misztikus és lenyűgöző atmoszférát sugall, amely elgondolkodtató és inspiráló mindenki számára, aki megcsodálja.

Ez az ikonikus alkotás egy olyan remek példa Van Gogh művészetére, amely a színek és az ecsetvonások erejét használja fel az érzelmek kifejezésére és a nézőben kiváltott hatás elérésére.

52*42 cm + 1,5 cm széles fehéren hagyott "keret".

Payment options

Wire transfer in advance
Cash

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1-3 workdays
Local pickup Tokodaltáró
Mail 1290 HUF

Others searched for these