Tsavorite gemstone 46 ct jewelry base beautiful clear stone 38.54 x 28.44 x 8.94 mm raw untreated


9.900 HUF 27.44 USD

Item details
Listed: August 17, 2023
Item code: 5073646
Views: 187
Watchers: 3
Offers: 0 offers
Seller

Garancia100 (2824)    
Tolna county

Verified user

Very responsive to messages
Positive feedback: 100%
Last login: Yesterday, 14:04
Member since: February 22, 2016
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Shape:triangle
Color:green
Surface:harsh
Karat:5.00-9.99


A nyugati asztrológia szerencsés választásnak találja a tsavorit születési kövei a januárban születettek számára, azonban azok se aggódjanak, akik nem januárban születtek. A tsavorit gyűrűket, medálokat és egyéb ékszerdarabokat bárki nyugodtan viselheti, mivel semmilyen negatív hatást nem gyakorol a viselőjére.

A kínai asztrológusok is hisznek a zöld tsavorit gránát pozitív energiáiban és hasznosnak tartják viselőjük fejlődésében. Támogatják a drágakő alkalmazását az immunrendszer megfelelő működésének, a légzésnek és a szervezet anyagcseréjének biztosítása érdekében. Kevesen tudják, de a tsavorit egy nagyon igényes kiegészítője lehet a gyémánt eljegyzési gyűrűnek.

TSAVORITE JELENTŐSÉGE ÉS ELŐNYÖS TULAJDONSÁGAIHitvallástól függetlenül sokan hisznek a természetes tsavorit gránát gyógyító erejében.

Önbizalmat és erőt ad - Az élénkzöld drágakő gyakran kapcsolódik a jóléthez, a vitalitáshoz és a belső szépség megnyilvánulásához. Úgy tartják, gyógyító ereje segít a kisebbségi komplexusban és alacsony önértékelésben szenvedőknek és ösztönzi őket abban, hogy győztes szerepben is lássák magukat.

Fokozza a döntéshozatali erőt - Zöld árnyalata miatt a csakraterapeuták a szívcsakrához társítják, amely uralja az ember érzelmeit és gondolkodási

Payment options

Wire transfer in advance

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1 workday
Mail 795 HUF

Others searched for these