TSAVORIT drágakő 46 ct ékszeralapanyag szép tiszta kő 38,54 x 28,44 x 8,94 mm nyers kezeletlen


9.900 HUF 27.42 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. augusztus 17.
Termékkód: 5073646
Megtekintések: 183
Megfigyelők: 3
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

Garancia100 (2824)    
Tolna megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 17:30
Regisztráció: 2016. február 22.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Forma:háromszög
Szín:zöld
Felület:durva
Karát:5.00-9.99


A nyugati asztrológia szerencsés választásnak találja a tsavorit születési kövei a januárban születettek számára, azonban azok se aggódjanak, akik nem januárban születtek. A tsavorit gyűrűket, medálokat és egyéb ékszerdarabokat bárki nyugodtan viselheti, mivel semmilyen negatív hatást nem gyakorol a viselőjére.

A kínai asztrológusok is hisznek a zöld tsavorit gránát pozitív energiáiban és hasznosnak tartják viselőjük fejlődésében. Támogatják a drágakő alkalmazását az immunrendszer megfelelő működésének, a légzésnek és a szervezet anyagcseréjének biztosítása érdekében. Kevesen tudják, de a tsavorit egy nagyon igényes kiegészítője lehet a gyémánt eljegyzési gyűrűnek.

TSAVORITE JELENTŐSÉGE ÉS ELŐNYÖS TULAJDONSÁGAIHitvallástól függetlenül sokan hisznek a természetes tsavorit gránát gyógyító erejében.

Önbizalmat és erőt ad - Az élénkzöld drágakő gyakran kapcsolódik a jóléthez, a vitalitáshoz és a belső szépség megnyilvánulásához. Úgy tartják, gyógyító ereje segít a kisebbségi komplexusban és alacsony önértékelésben szenvedőknek és ösztönzi őket abban, hogy győztes szerepben is lássák magukat.

Fokozza a döntéshozatali erőt - Zöld árnyalata miatt a csakraterapeuták a szívcsakrához társítják, amely uralja az ember érzelmeit és gondolkodási

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1 munkanap
Postázás 795 HUF

Mások ezeket keresték még