Henry Bellamann Victoria Grandolet


1.000 HUF 2.78 USD

Item details
Listed: December 09, 2023
Item code: 1733824
Views: 220
Watchers: 0
Offers: 0 offers
Seller

szanorka (671)    
BUDAPEST

Response time: 100%after more days
Positive feedback: 89.29%
Last login: May 05, 2024
Member since: June 16, 2016
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details

Henry Bellamann Victoria Grandolet


Fordítók: Ambrózy ÁgostonKiadó:

Uranus Könyvkiadó

Nyomda: Folio nyomda

Kötés típusa: félvászon, kiadói papírborítóban

Terjedelem: 265 oldal

Nyelv: magyar

Méret: Szélesség: 15.00cm, Magasság: 21.00cm

Súly: 0.40kg

Detektívregény nem csak a külvárosok sikátoraiban játszódhat le, sötét, surranó alakok és szemfüles detektívek között. Vannak egyéb színhelyei is: a lélek sötét, kifürkészhetetlen sikátorai, hol titokzatos erők surrannak, menekülve az értelem és a rend szigorú őrei elől.
Ez a regény a lélek sikátoraiba világít éles, boncoló fénnyel; az ősi hagyományokat őrző Grandoletek és a köztük gyökeret verni nem tudó idegen asszony pattanásig feszült, megrázó tragédiájába. Szellemek, titkok: a család múltjából áradó szerelmek, gyűlöletek, gyilkos indulatok titkai kísértenek White Cloudban, az ódon családi kastélyban.
A regény főalakja Victoria, a jelen asszonya, aki idegen White Cloudban, a múlt ősi fészkén, és idegen marad férje, a nyers, szenvedélyes Niles Grandolet számára is. Orlou, a varázslatos ház félnéger komornája fantomként őrzi a ház és a család titkait, egy régen lejátszódott, véres szerelmi tragédia titkát, mely végezetes jóslatként veti előre árnyát a beteljesedésig. Talán a magyar közönség által jól ismert Priestley thriller-regényeihez, a „borzongató”-irodalom e legnemesebb gyümölcseihez hasonlíthatnánk leginkább a könyvet, mely előkelő helyet foglal el a legutóbbi évek bestseller-listáin.
Henry Bellamann Amerika legkiválóbb és legelismertebb írói közé tartozik. Dante-tudós és Dante-fordító; több nagysikerű, magyar nyelven még meg nem jelent regény és kisregény írója. Tehetsége sokoldalú; kitűnő zenetudós, többek között a híres philadelphiai zeneakadémia dékánja.
A fordítás Ambrózy Ágoston művészi munkája.

Korának megfelelő állapotban

A terméket személyesen Budapest Stadionoknál lehet átvenni. A terméket futárral illetve postával elküldöm. Fizetés személyesen, banki utalás, vagy postai csekk. Csomagolás minden esetben buborékos fóliába és kartondobozba történik.

Payment options

Wire transfer in advance
Cash

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1-3 workdays
Local pickup Budapest VIII.
Mail 1525 HUF

Others searched for these