Henry Bellamann Victoria Grandolet


1.000 HUF 2.72 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. december 09.
Termékkód: 1733824
Megtekintések: 211
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

szanorka (671)    
BUDAPEST

Válaszadás: 100%-bantöbb nap múlva
Pozitív értékelések: 90.32%
Utolsó belépés: Ma, 09:27
Regisztráció: 2016. június 16.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek

Henry Bellamann Victoria Grandolet


Fordítók: Ambrózy ÁgostonKiadó:

Uranus Könyvkiadó

Nyomda: Folio nyomda

Kötés típusa: félvászon, kiadói papírborítóban

Terjedelem: 265 oldal

Nyelv: magyar

Méret: Szélesség: 15.00cm, Magasság: 21.00cm

Súly: 0.40kg

Detektívregény nem csak a külvárosok sikátoraiban játszódhat le, sötét, surranó alakok és szemfüles detektívek között. Vannak egyéb színhelyei is: a lélek sötét, kifürkészhetetlen sikátorai, hol titokzatos erők surrannak, menekülve az értelem és a rend szigorú őrei elől.
Ez a regény a lélek sikátoraiba világít éles, boncoló fénnyel; az ősi hagyományokat őrző Grandoletek és a köztük gyökeret verni nem tudó idegen asszony pattanásig feszült, megrázó tragédiájába. Szellemek, titkok: a család múltjából áradó szerelmek, gyűlöletek, gyilkos indulatok titkai kísértenek White Cloudban, az ódon családi kastélyban.
A regény főalakja Victoria, a jelen asszonya, aki idegen White Cloudban, a múlt ősi fészkén, és idegen marad férje, a nyers, szenvedélyes Niles Grandolet számára is. Orlou, a varázslatos ház félnéger komornája fantomként őrzi a ház és a család titkait, egy régen lejátszódott, véres szerelmi tragédia titkát, mely végezetes jóslatként veti előre árnyát a beteljesedésig. Talán a magyar közönség által jól ismert Priestley thriller-regényeihez, a „borzongató”-irodalom e legnemesebb gyümölcseihez hasonlíthatnánk leginkább a könyvet, mely előkelő helyet foglal el a legutóbbi évek bestseller-listáin.
Henry Bellamann Amerika legkiválóbb és legelismertebb írói közé tartozik. Dante-tudós és Dante-fordító; több nagysikerű, magyar nyelven még meg nem jelent regény és kisregény írója. Tehetsége sokoldalú; kitűnő zenetudós, többek között a híres philadelphiai zeneakadémia dékánja.
A fordítás Ambrózy Ágoston művészi munkája.

Korának megfelelő állapotban

A terméket személyesen Budapest Stadionoknál lehet átvenni. A terméket futárral illetve postával elküldöm. Fizetés személyesen, banki utalás, vagy postai csekk. Csomagolás minden esetben buborékos fóliába és kartondobozba történik.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest VIII.
Postázás1525 HUF

Mások ezeket keresték még