Len cacutt: survival - methods from the official training of the world's elite armed forces


3.490 HUF 9.52 USD

Item details
Listed: November 27, 2023
Item code: 5429455
Views: 99
Watchers: 0
Offers: 0 offers
Seller

gutenberghaz (39)   
Pest county

Response time: 100%-banin 5 hours
Positive feedback: 97.22%
Last login: Today, 10:05
Member since: February 17, 2023
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Condition:good
Type of binding:hardcover
Features:illustrated

Hajja és Fiai Kiadó, 1995., Debrecen, 187 oldal, 28 cm x 21 cm, fekete-fehér és színes fotókkal illusztrálva.

Ebben ​az ismeretterjesztő kiadványban megtalálható mindaz, ami az életben maradás művészetéhez tartozik. Könnyen lehetséges, hogy életünk néhány pillanatában olyan fenyegetéssel szembesülünk, mely a puszta létezésünket veszélyezteti. Ez bárhol és bármikor megtörténhet, és aki erre – akár kismértékben is – felkészült, annak sokkal nagyobb esélye van a túlélésre. A katonák számára pedig elengedhetetlenül fontos az életben maradás módszereinek az elsajátítása.

Egy katona könnyen találhatja magát a világ egy olyan távoli pontján, ahol a túlélés elsődleges és mindennapos probléma. A gyilkos sarkköri hidegben pontosan tudnia kell, hogyan és mit tegyen a fagyhalál ellen. A dzsungelnek is megvannak a maga – látható és láthatatlan – veszélyei. A TÚLÉLÉS képekkel is illusztrálva tárja fel az olvasó előtt, illetve ad választ arra, hogyan lehet mindezt elkerülni.

A menedékhely, a víz és az élelem alapvetően fontos az életben maradáshoz, ezért célszerű megszerezni az ehhez tartozó ismereteket, beleértve a kőkorszaki szerszámok készítését is – melynek a saját felszerelés elvesztése setén lehet nagy jelentősége. Nem kevésbé lehetnek fontosak a hadifogolytáborból való szökésre, és az ellenséges területen történő áthaladásra vonatkozó tanácsok sem.
Akár katona, akár nem, minden bizonnyal értékesnek és érdekesnek fogja találni ezt a könyvet – amely talán egy napon segít megóvni az életét.

Payment options

Wire transfer in advance
Cash

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1-3 workdays
Processing time shows how long it will take the seller after payment to package and dispatch the item. It gives the buyer an idea about when the package is expected to be dispatched after payment.
Local pickupBudapest IV.
Mail1290 HUF
Shipping abroad
Seller doesn't ship this item to your destination.

Others searched for these