Len Cacutt: Túlélés - Módszerek a világ elit fegyveres alakulatainak hivatalos kiképzéséből


3.490 HUF 9.50 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. november 27.
Termékkód: 5429455
Megtekintések: 97
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

gutenberghaz (39)   
Pest megye

Válaszadás: 100%-ban5 óra alatt
Pozitív értékelések: 97.22%
Utolsó belépés: Ma, 08:33
Regisztráció: 2023. február 17.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:
Kötés típusa:kemény kötés
Jellemző:illusztrált

Hajja és Fiai Kiadó, 1995., Debrecen, 187 oldal, 28 cm x 21 cm, fekete-fehér és színes fotókkal illusztrálva.

Ebben ​az ismeretterjesztő kiadványban megtalálható mindaz, ami az életben maradás művészetéhez tartozik. Könnyen lehetséges, hogy életünk néhány pillanatában olyan fenyegetéssel szembesülünk, mely a puszta létezésünket veszélyezteti. Ez bárhol és bármikor megtörténhet, és aki erre – akár kismértékben is – felkészült, annak sokkal nagyobb esélye van a túlélésre. A katonák számára pedig elengedhetetlenül fontos az életben maradás módszereinek az elsajátítása.

Egy katona könnyen találhatja magát a világ egy olyan távoli pontján, ahol a túlélés elsődleges és mindennapos probléma. A gyilkos sarkköri hidegben pontosan tudnia kell, hogyan és mit tegyen a fagyhalál ellen. A dzsungelnek is megvannak a maga – látható és láthatatlan – veszélyei. A TÚLÉLÉS képekkel is illusztrálva tárja fel az olvasó előtt, illetve ad választ arra, hogyan lehet mindezt elkerülni.

A menedékhely, a víz és az élelem alapvetően fontos az életben maradáshoz, ezért célszerű megszerezni az ehhez tartozó ismereteket, beleértve a kőkorszaki szerszámok készítését is – melynek a saját felszerelés elvesztése setén lehet nagy jelentősége. Nem kevésbé lehetnek fontosak a hadifogolytáborból való szökésre, és az ellenséges területen történő áthaladásra vonatkozó tanácsok sem.
Akár katona, akár nem, minden bizonnyal értékesnek és érdekesnek fogja találni ezt a könyvet – amely talán egy napon segít megóvni az életét.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest IV.
Postázás1290 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még