Pol Martin's excellent cuisine


2.500 HUF 6.91 USD

Item details
Listed: February 15, 2024
Item code: 5619671
Views: 71
Watchers: 0
Seller

KonyvDealer (104)  
BUDAPEST

Verified user

Response time: 100%-ban1 óra alatt
Positive feedback: 100%
Last login: Today, 03:56
Member since: January 26, 2022
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Condition:good
Type of binding:hardcover

Brimar Publishing, 1994

511 oldal

Pol Martin kitűnő konyhája

Pillanatokon ​belül Önök megismerkednek azokkal a receptekkel, amelyek Pol Martin kulináris kutatásai eredményeként jöttek létre. Szenvedélyes világjáróként szeret betérni útmenti kis vendéglőkbe vagy híres éttermekbe, hogy megízlelje a helyi fogások sajátos varázsát. Úgy tartja, hogy „…semmi sem kelti fel jobban a képzeletet, mint az emberek, a tájak és a hangok. Ha eljutunk ahhoz a pillanathoz, amikor az ember úgy érzi, hogy már mindent ismer ami megízlelhető, hirtelen felbukkan valami új, csodálatos ízkombináció.”

Ez a könyv Pol Martin legújabb ételreceptjeit tartalmazza. Újra bemutatja tehetségét az ízletes és kitűnő ételek alkotásában, bizonyítja milyen könnyen lehet azokat elkészíteni. Főzési stílusa – az „egyszerű konyha”. Kitűnő konyhája lépésről lépésre mutatja be miként lehet az egyik napon kisérletezni úgy, hogy másnap már otthonosan mozogva készítsük el az ételeket. Megtaláljuk benne nemcsak a kedvelt régi fogásokat, amilyen például a Paris – Brest desszert, a klasszikus Marhahús burgundi módra vagy a Csirke borban, de kifejezetten e könyv számára készült varázslatos és sokszínű ételválasztékot, mint pl. a Tarisznyarák leves, Chart House csokoládétorta vagy az Oldalas whisky-s mártásban, hogy csak néhányat említsünk. Azokra gondolva, akik fontosnak tartjákaz egészséges táplálkozást, Pol Martin kibővítette receptjeit a tápérték adatokkal.

Az Önök rendelkezésére álló mintegy 400 recept és több mint 850 színes fénykép vizuális kalauzként is szolgál, segítségükkel ez a könyv nagyszerű ihletet adhat ahhoz, hogy a mindennapi konyhát Kitűnő konyhává változtassák.

Payment options

Wire transfer in advance
Cash

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 3-5 workdays
Local pickup Budapest X.
MPL - parcel locker 990 HUF
MPL - home delivery 1990 HUF
PostaPont 990 HUF
Shipping abroad
Seller doesn't ship this item to your destination.

Others searched for these