Pol Martin kitűnő konyhája


2.500 HUF 6.80 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. február 15.
Termékkód: 5619671
Megtekintések: 64
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

KonyvDealer (103)  
BUDAPEST

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban1 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 06:44
Regisztráció: 2022. január 26.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:
Kötés típusa:kemény kötés

Brimar Publishing, 1994

511 oldal

Pol Martin kitűnő konyhája

Pillanatokon ​belül Önök megismerkednek azokkal a receptekkel, amelyek Pol Martin kulináris kutatásai eredményeként jöttek létre. Szenvedélyes világjáróként szeret betérni útmenti kis vendéglőkbe vagy híres éttermekbe, hogy megízlelje a helyi fogások sajátos varázsát. Úgy tartja, hogy „…semmi sem kelti fel jobban a képzeletet, mint az emberek, a tájak és a hangok. Ha eljutunk ahhoz a pillanathoz, amikor az ember úgy érzi, hogy már mindent ismer ami megízlelhető, hirtelen felbukkan valami új, csodálatos ízkombináció.”

Ez a könyv Pol Martin legújabb ételreceptjeit tartalmazza. Újra bemutatja tehetségét az ízletes és kitűnő ételek alkotásában, bizonyítja milyen könnyen lehet azokat elkészíteni. Főzési stílusa – az „egyszerű konyha”. Kitűnő konyhája lépésről lépésre mutatja be miként lehet az egyik napon kisérletezni úgy, hogy másnap már otthonosan mozogva készítsük el az ételeket. Megtaláljuk benne nemcsak a kedvelt régi fogásokat, amilyen például a Paris – Brest desszert, a klasszikus Marhahús burgundi módra vagy a Csirke borban, de kifejezetten e könyv számára készült varázslatos és sokszínű ételválasztékot, mint pl. a Tarisznyarák leves, Chart House csokoládétorta vagy az Oldalas whisky-s mártásban, hogy csak néhányat említsünk. Azokra gondolva, akik fontosnak tartjákaz egészséges táplálkozást, Pol Martin kibővítette receptjeit a tápérték adatokkal.

Az Önök rendelkezésére álló mintegy 400 recept és több mint 850 színes fénykép vizuális kalauzként is szolgál, segítségükkel ez a könyv nagyszerű ihletet adhat ahhoz, hogy a mindennapi konyhát Kitűnő konyhává változtassák.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 3-5 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest X.
MPL - csomagautomata990 HUF
MPL - házhozszállítás1990 HUF
PostaPont990 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még