Tamás Boér: success planning i. - The philosophy of material abundance


3.600 HUF 9.90 USD

Item details
Listed: March 23, 2024
Item code: 5715986
Views: 25
Watchers: 0
Seller

KonyvDealer (103)  
BUDAPEST

Verified user

Response time: 100%-ban1 óra alatt
Positive feedback: 100%
Last login: Today, 05:34
Member since: January 26, 2022
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Condition:good
Type of binding:paperback
Features:signed

Entheos Kft., 2010

178 oldal

Boér Tamás: Sikertervezés I. - Az anyagi bőség filozófiája

Kedves Olvasó!
Akkor jó egy könyv, ha olyan ismeretekkel, tapasztalatokkal ajándékoz meg minket, amit eddig nem tudtunk vagy nem értettünk vele egyet. Azok a könyvek, amelyek csak megerősítenek, haszontalan időtöltésnek tűnnek egyszer. A személyes fejlődés garanciája az, ha olyan gondolatok támadnak meg minket, amelyeket nem szívesen hallunk vagy olvasunk.
Régi ismerettel, tudással ott tartunk, ahol most vagyunk. Ha nem vagyunk megelégedve eddigi eredményeinkkel, akkor tanácsos új gondolatokat megszerezni. Ha ez egy könyvben van, akkor olvasással, ha egy előadáson, akkor hallgatással, ha egy filmben, akkor annak nézésével. A gond csupán az, hogy tudjuk-e, hogy ezek hol lelhetők fel. Ezért kell olvasni, hallgatni, felkutatni, megismerni mások gondolatait.
Így voltam ennek a könyvnek az olvasásakor. Sohasem tudtam volna meg ilyen bőségesen, hogy miként lehet gondolkodni másként a sikerről, a kapcsolatokról, az együttműködésről, a pozitív hozzáállásról. Ismét beigazolódott, hogy cselekedeteinket a gondolataink vezérlik, eredményességünket pedig a gondolatainkból kialakuló cselekedeteink.
Régi gondolatokkal más cselekvést elérni és más eredményt várni, az pszichológiai eset. „Az okos ember a saját tapasztalataiból tanul, másokéból sikeressé válik."
Ez a könyv a tapasztalatok tömény tárháza. Néha lassan, emésztve olvasható, néha pörgősen. Ezért is kiválóan változatos. Ha van ideje, Kedves Olvasó, akkor ajánlom egyszer alaposan végigolvasni, ha kevesebb idő jut rá, akkor fejezetekként, de akkor is alaposan. Legjobb segítő a színes sorkiemelő vagy jelzőcsíkok, amelyek a visszakeresést egyszerűsítik. Azt kívánom, hogy a könyv - elolvasása után - a jelölőeszközökkel legyen rendkívül színes, mint amilyen színesre a témák, a tanulságok és a történetek révén a szerzőnek sikerült ez a könyv.

Payment options

Wire transfer in advance
Cash

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 3-5 workdays
Local pickup Budapest X.
MPL - parcel locker 990 HUF
MPL - home delivery 1990 HUF
PostaPont 990 HUF
Shipping abroad
Seller doesn't ship this item to your destination.

Others searched for these