Boér Tamás: Sikertervezés I. - Az anyagi bőség filozófiája


3.600 HUF 9.95 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. március 23.
Termékkód: 5715986
Megtekintések: 26
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

KonyvDealer (104)  
BUDAPEST

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban1 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 07:31
Regisztráció: 2022. január 26.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:
Kötés típusa:puha kötés
Jellemző:dedikált

Entheos Kft., 2010

178 oldal

Boér Tamás: Sikertervezés I. - Az anyagi bőség filozófiája

Kedves Olvasó!
Akkor jó egy könyv, ha olyan ismeretekkel, tapasztalatokkal ajándékoz meg minket, amit eddig nem tudtunk vagy nem értettünk vele egyet. Azok a könyvek, amelyek csak megerősítenek, haszontalan időtöltésnek tűnnek egyszer. A személyes fejlődés garanciája az, ha olyan gondolatok támadnak meg minket, amelyeket nem szívesen hallunk vagy olvasunk.
Régi ismerettel, tudással ott tartunk, ahol most vagyunk. Ha nem vagyunk megelégedve eddigi eredményeinkkel, akkor tanácsos új gondolatokat megszerezni. Ha ez egy könyvben van, akkor olvasással, ha egy előadáson, akkor hallgatással, ha egy filmben, akkor annak nézésével. A gond csupán az, hogy tudjuk-e, hogy ezek hol lelhetők fel. Ezért kell olvasni, hallgatni, felkutatni, megismerni mások gondolatait.
Így voltam ennek a könyvnek az olvasásakor. Sohasem tudtam volna meg ilyen bőségesen, hogy miként lehet gondolkodni másként a sikerről, a kapcsolatokról, az együttműködésről, a pozitív hozzáállásról. Ismét beigazolódott, hogy cselekedeteinket a gondolataink vezérlik, eredményességünket pedig a gondolatainkból kialakuló cselekedeteink.
Régi gondolatokkal más cselekvést elérni és más eredményt várni, az pszichológiai eset. „Az okos ember a saját tapasztalataiból tanul, másokéból sikeressé válik."
Ez a könyv a tapasztalatok tömény tárháza. Néha lassan, emésztve olvasható, néha pörgősen. Ezért is kiválóan változatos. Ha van ideje, Kedves Olvasó, akkor ajánlom egyszer alaposan végigolvasni, ha kevesebb idő jut rá, akkor fejezetekként, de akkor is alaposan. Legjobb segítő a színes sorkiemelő vagy jelzőcsíkok, amelyek a visszakeresést egyszerűsítik. Azt kívánom, hogy a könyv - elolvasása után - a jelölőeszközökkel legyen rendkívül színes, mint amilyen színesre a témák, a tanulságok és a történetek révén a szerzőnek sikerült ez a könyv.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 3-5 munkanap
Személyes átvétel Budapest X.
MPL - csomagautomata 990 HUF
MPL - házhozszállítás 1990 HUF
PostaPont 990 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még