Marked exclusive art deco lamp by francois carion with muller freres glass shade from the 20s


340.000 HUF 939.30 USD

Item details
Listed: April 18, 2024
Item code: 5434680
Views: 252
Watchers: 7
Offers: 0 offers
Seller

DesignCorner (85)    
Veszprém county

Response time: 100%-banin 4 hours
Positive feedback: 100%
Last login: Today, 09:39
Member since: September 02, 2020
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Age:1900-1949
Material:iron

Termékeim között könnyebben kereshet igényeinek megfelelő alkotást! Írja be a savária keresőjébe a következő kifejezések közül az önnek megfelelőt. ( modern-art deco-klasszikus) Keresés után pedig a szűrési lehetőségnél az eladó: szövegcímkéhez írja be a DesignCorner nevet majd nyomjon egy enter billentyűt ismételten. Csak a kiválasztott érdeklődési körnek megfelelő alkotások fognak megjelenni termékeim közül!


Eredeti art deco kovácsoltvas lámpa Francois Cariontól. Búráját a híres francia Muller Freres Lunevill-i cég készítette.
Jelzések a talprészen vésve, a búrán pedig savmaratott felületen láthatók.

Méret: mutatós 45 cm-es magasság

Állapot: korához képest kivételesen jó állapot. Egy lámpabúra befogó csavar pótolt, illetve korábbi gazdája korhű módon vezetéket cserélt rajta. Ez inkább értéknövelő tényező. A lámpa csigaformájú díszítőeleme és a lámparúd között 0.5 milliméteres hézag van, heggesztve lehetett ezen a ponton is. Valószínüleg már gyári állapotában is ilyen volt. Abszolút nem zavaró. Közeli fotót készítettem hozzá. A lámpa rendkívül stabil. Az anyag kihűlésekor keletkezett. Fémfelülete teljesen karc és sérülés mentes. A lámpabúra állapota is kitűnő. Sérülésmentes savmaratott felület, minimális kopással.

Fontos! A lámpa kitűnően működik, de elektronikai rendszere a mai szabványnak már nem felel meg, ezért semmilyen felelősséget nem tudunk vállalni utána!

Ár: Amennyiben kiindulási áron vásárolják meg a lámpát, a képeken is látható Henri de Touluse-Lautrec litográfiát ajándékba adom. A Dresdai képtár gondozásában jelent meg, 1950 körül limitált darabszámban. Eredeti borítójával adom, értéke 40-60 ezer forint között van.

Szállítás: személyes átvételt javaslok. 125 km- es körzetben a kiszállítás is megoldható. Ennek díja 10000 forint. Postai küldeményként csak törékenyként tudom küldeni. Postánmaradó csomag: 3500 postai kiszállítás:5500 huf

Számla: csak magánszemély részére


Payment options

Wire transfer in advance
Cash

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1-2 workdays
Local pickup Balatonalmádi
Mail as fragile 5500 HUF
Other 10000 HUF
Shipping abroad
Seller doesn't ship this item to your destination.

Others searched for these