Jelzett exkluzív art deco lámpa Francois Carion-tól Muller Freres üvegbúrával a 20-as évekből


340.000 HUF 925.20 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. április 18.
Termékkód: 5434680
Megtekintések: 245
Megfigyelők: 7
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

DesignCorner (85)    
Veszprém megye

Válaszadás: 100%-ban4 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 14:17
Regisztráció: 2020. szeptember 02.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Kor:1900-1949
Anyag:vas

Termékeim között könnyebben kereshet igényeinek megfelelő alkotást! Írja be a savária keresőjébe a következő kifejezések közül az önnek megfelelőt. ( modern-art deco-klasszikus) Keresés után pedig a szűrési lehetőségnél az eladó: szövegcímkéhez írja be a DesignCorner nevet majd nyomjon egy enter billentyűt ismételten. Csak a kiválasztott érdeklődési körnek megfelelő alkotások fognak megjelenni termékeim közül!


Eredeti art deco kovácsoltvas lámpa Francois Cariontól. Búráját a híres francia Muller Freres Lunevill-i cég készítette.
Jelzések a talprészen vésve, a búrán pedig savmaratott felületen láthatók.

Méret: mutatós 45 cm-es magasság

Állapot: korához képest kivételesen jó állapot. Egy lámpabúra befogó csavar pótolt, illetve korábbi gazdája korhű módon vezetéket cserélt rajta. Ez inkább értéknövelő tényező. A lámpa csigaformájú díszítőeleme és a lámparúd között 0.5 milliméteres hézag van, heggesztve lehetett ezen a ponton is. Valószínüleg már gyári állapotában is ilyen volt. Abszolút nem zavaró. Közeli fotót készítettem hozzá. A lámpa rendkívül stabil. Az anyag kihűlésekor keletkezett. Fémfelülete teljesen karc és sérülés mentes. A lámpabúra állapota is kitűnő. Sérülésmentes savmaratott felület, minimális kopással.

Fontos! A lámpa kitűnően működik, de elektronikai rendszere a mai szabványnak már nem felel meg, ezért semmilyen felelősséget nem tudunk vállalni utána!

Ár: Amennyiben kiindulási áron vásárolják meg a lámpát, a képeken is látható Henri de Touluse-Lautrec litográfiát ajándékba adom. A Dresdai képtár gondozásában jelent meg, 1950 körül limitált darabszámban. Eredeti borítójával adom, értéke 40-60 ezer forint között van.

Szállítás: személyes átvételt javaslok. 125 km- es körzetben a kiszállítás is megoldható. Ennek díja 10000 forint. Postai küldeményként csak törékenyként tudom küldeni. Postánmaradó csomag: 3500 postai kiszállítás:5500 huf

Számla: csak magánszemély részére


Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBalatonalmádi
Postázás törékenyként5500 HUF
Egyéb10000 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még