Telescopic dust brush with two accessories, washable, good quality


db x 2.500 HUF 6.91 USD
Available: 33 pieces

Guarantee: 7 days  
Item details
Listed: March 01, 2024
Item code: 5661198
Views: 72
Watchers: 1
Offers: 0 offers
Seller

tamasmaci (154)  
BUDAPEST

Verified user

Response time: 80%-banin 4 hours
Positive feedback: 100%
Last login: Yesterday, 21:41
Member since: August 04, 2019
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details

Teleszkópos porkefe két tartozékkal mosható Jó minőségű

Jó minőségű termék, mi is használjuk, mosható.

TELESZKÓPOS KEFE 2 KÜLÖNBÖZŐ HEGYVEL

TELESZKÓPOS – ezzel a porszívóval gyakorlatilag minden tisztítást igénylő helyet elérhet különösebb erőfeszítés nélkül! Összehajtott változatban a porvédő 84 cm, teljes hosszában kibontva eléri a 250 cm-t! Ami még érdekesebb, az ecsetet nem a maximális tartományban kell szétszórnia, hanem olyan hosszúságban, amelyre éppen szüksége van.

KÉT KÜLÖNBÖZŐ VÉG – lépjen a takarítás következő szintjére! A seprűnek két cserélhető hegye van. Az eltávolítható tisztítószerrel ellátott hosszanti résekre és sík felületekre készült. A szabad hajlítás lehetőségének köszönhetően akár a hűtőszekrény alá is benyúlhat. Van egy körkefe is, amely alaposan eltávolítja a port és a pókhálót a szekrények mögül, a mennyezet mellett, a bútorokról és sok más zugról. És a lehetőség, hogy bármilyen módon meghajlítsák, még a leginkább megközelíthetetlen helyeket is elérheti.

P RAKTIKAI ALKALMAZÁS – egy nagyon praktikus modul, amely sok helyen működik. Használhatja otthon, a garázsban, az irodában vagy a nyaralóban. Kiváló termék azoknak az idős embereknek is, akik értékelik a rendet, de nehezen tudnak egyensúlyozni a remegő széken.

NYELV – gumírozott, csúszásmentes nyél az ecset színében van. Az egész egy teleszkópos rozsdamentes rúdon nyugszik. A seprű rendkívül könnyű, így nem fárasztja el a kezét tisztítás közben.

MŰSZAKI ADATOK – szín: szürke / ezüst; pálca anyaga: műanyag + rozsdamentes acél; habverő anyaga: mikroszálas; kefe alakja: hosszúkás és kerek; körkefe méretei (hosszúság / szélesség): 40×16; hosszanti méretek (hosszúság / szélesség): 40 x 7 cm; kefe méretei teleszkópos nyéllel (hossz / szélesség): 84-250×16 cm; súlya: 376 g; súlya a csomagban: 306g.

LEÍRÁS

szín: szürke/ezüst

pálca anyaga: műanyag + rozsdamentes acél

habverő anyaga: mikroszálas

kefe forma: hosszúkás / kerek.

körkefe méretei (hosszúság / szélesség): 40×16

hosszanti méretek (hossz/szélesség): 40 x 7 cm

kefe méretei teleszkópos nyéllel (hossz / szélesség): 84-250×60 cm

súlya: 376 g

súlya a csomagban: 306g

BELEÉRTVE:

teleszkópos bot 1 db

kerek ecset 1 db

hosszanti kefe 1 db

Hányszor kellett megküzdenie azzal, hogy felmásszon a létrán vagy veszélyesen átsétáljon a bútorokon, hogy poros helyekre jusson, miközben lesöpörte a port a bútorokról, vagy felsöpörte a makacs pókhálók mennyezetét? Mostantól vége a takarítás közbeni felesleges akrobatikának. Ezzel a porkefével gyakorlatilag minden olyan helyet elérhet, ahol Ön különösebb erőfeszítés nélkül elérhető! Miben különbözik ez a porkefe a többi kefétől? Az a tény, hogy teleszkópos, és egy standard seprűből egy pillanat alatt igazán hosszú seprűt készíthetünk!

Guarantee conditions

Guarantee: 7 days  

Payment options

Wire transfer in advance
Cash

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 3-5 workdays
Local pickup Budapest VII.
Mail 1700 HUF
MPL - parcel locker 1200 HUF
MPL - home delivery 1700 HUF
Shipping abroad
Seller doesn't ship this item to your destination.

Others searched for these