Teleszkópos porkefe két tartozékkal mosható Jó minőségű


db x 2.500 HUF 6.80 USD
Elérhető: 33 db

Garancia: 7 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. március 01.
Termékkód: 5661198
Megtekintések: 63
Megfigyelők: 1
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

tamasmaci (154)  
BUDAPEST

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 88%-ban2 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2024. április 22.
Regisztráció: 2019. augusztus 04.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek

Teleszkópos porkefe két tartozékkal mosható Jó minőségű

Jó minőségű termék, mi is használjuk, mosható.

TELESZKÓPOS KEFE 2 KÜLÖNBÖZŐ HEGYVEL

TELESZKÓPOS – ezzel a porszívóval gyakorlatilag minden tisztítást igénylő helyet elérhet különösebb erőfeszítés nélkül! Összehajtott változatban a porvédő 84 cm, teljes hosszában kibontva eléri a 250 cm-t! Ami még érdekesebb, az ecsetet nem a maximális tartományban kell szétszórnia, hanem olyan hosszúságban, amelyre éppen szüksége van.

KÉT KÜLÖNBÖZŐ VÉG – lépjen a takarítás következő szintjére! A seprűnek két cserélhető hegye van. Az eltávolítható tisztítószerrel ellátott hosszanti résekre és sík felületekre készült. A szabad hajlítás lehetőségének köszönhetően akár a hűtőszekrény alá is benyúlhat. Van egy körkefe is, amely alaposan eltávolítja a port és a pókhálót a szekrények mögül, a mennyezet mellett, a bútorokról és sok más zugról. És a lehetőség, hogy bármilyen módon meghajlítsák, még a leginkább megközelíthetetlen helyeket is elérheti.

P RAKTIKAI ALKALMAZÁS – egy nagyon praktikus modul, amely sok helyen működik. Használhatja otthon, a garázsban, az irodában vagy a nyaralóban. Kiváló termék azoknak az idős embereknek is, akik értékelik a rendet, de nehezen tudnak egyensúlyozni a remegő széken.

NYELV – gumírozott, csúszásmentes nyél az ecset színében van. Az egész egy teleszkópos rozsdamentes rúdon nyugszik. A seprű rendkívül könnyű, így nem fárasztja el a kezét tisztítás közben.

MŰSZAKI ADATOK – szín: szürke / ezüst; pálca anyaga: műanyag + rozsdamentes acél; habverő anyaga: mikroszálas; kefe alakja: hosszúkás és kerek; körkefe méretei (hosszúság / szélesség): 40×16; hosszanti méretek (hosszúság / szélesség): 40 x 7 cm; kefe méretei teleszkópos nyéllel (hossz / szélesség): 84-250×16 cm; súlya: 376 g; súlya a csomagban: 306g.

LEÍRÁS

szín: szürke/ezüst

pálca anyaga: műanyag + rozsdamentes acél

habverő anyaga: mikroszálas

kefe forma: hosszúkás / kerek.

körkefe méretei (hosszúság / szélesség): 40×16

hosszanti méretek (hossz/szélesség): 40 x 7 cm

kefe méretei teleszkópos nyéllel (hossz / szélesség): 84-250×60 cm

súlya: 376 g

súlya a csomagban: 306g

BELEÉRTVE:

teleszkópos bot 1 db

kerek ecset 1 db

hosszanti kefe 1 db

Hányszor kellett megküzdenie azzal, hogy felmásszon a létrán vagy veszélyesen átsétáljon a bútorokon, hogy poros helyekre jusson, miközben lesöpörte a port a bútorokról, vagy felsöpörte a makacs pókhálók mennyezetét? Mostantól vége a takarítás közbeni felesleges akrobatikának. Ezzel a porkefével gyakorlatilag minden olyan helyet elérhet, ahol Ön különösebb erőfeszítés nélkül elérhető! Miben különbözik ez a porkefe a többi kefétől? Az a tény, hogy teleszkópos, és egy standard seprűből egy pillanat alatt igazán hosszú seprűt készíthetünk!

Garanciális feltételek

Garancia: 7 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 3-5 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest VII.
Postázás1700 HUF
MPL - csomagautomata1200 HUF
MPL - házhozszállítás1700 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még