Royal albert birthday bouquet bowl


12.500 HUF 34.29 USD

Item details
Listed: April 25, 2024
Item code: 4684414
Views: 18
Watchers: 3
Offers: 0 offers
Seller

angyalibolya (364)   
Baranya county

Verified user

Response time: 100%-banin 17 hours
Positive feedback: 100%
Last login: April 26, 2024
Member since: February 08, 2016
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Type:wall ornament
Manufacturer, brand:royal albert
Age:1990-1999
Style:antique
Marked:marked
Condition:flawless
Originality:original

Tisztelt érdeklődő!

Kínálatomban Royal Albert The Birthday Bouquet egy sorozat limitált tányérját szeretném bemutatni önnek. A tányér Sara Anne Schofield eredeti munkái.

./

Sara Anne Schofield alapító tagja a Society of Botanical Artists, a Botanikai Művészei Társaságnak. Festészetéért két aranyérmet kapott a The Royal Horticultural Society , Királyi Kertészeti Társaságtól. Sara képei magángyűjteményekben találhatók meg világszerte. Munkájával képviselteti magát a Hunt Institute of Botanical Documentation, Vadászati Intézet Botanikus Dokumentációjában, Pittsburghban, USA, és The Shirley Sherwood Collection of Contemporary Botanical Artists, a Kortárs Botanikus Művészetek Shirley Sherwood Gyűjteményben. Megbízásai között van a Royal Albertre emlékező tányérok számos sorozatának desinja. Sara Twickenhamben tanult a College of Artban. Legkorábbi munkája a The Royal Botanic Gardens at Kew. Számos kiállítása volt, köztük Londonban. Kiállított jelentősebb művészeti társaságokkal a fővárosban, és számos vidéki galériában. Munkái széleskörűek beleértve a nem botanikai témákat.

./.

A tányérok forgalmazója a The Bradford Exchange.

A limitál szériát a The Bradford Exchange forgalmazta, amely gyűjthető termékeket, ékszereket emléktárgyakat gyártó és forgalmazó cég. 1973-ban alapította The Bradford Gallery of Collector's Plates néven J. Roderick MacArthur. Már része a Bradford Groupnak. A Bradford vállalatcsoport, amelynek központja a Niles, Illinois, Chicago külvárosában van, sok gyűjtői csoportot tartalmaz, beleértve Ardleigh Elliott, Ashton-Drake Galériák, Bradford Editions, Bradford Exchange Hamilton és Hawthorne Village. Nemzetközileg jelen van Kanada, Ausztrália, Új-Zéland, Németország, Svájc, Ausztria, Franciaország, Olaszország, Svédország, Írország és Hollandia.

A tányér 21cm-es és kizárólag dekorációs célt szolgál. A tányért teljesen kitölti a gyönyörű virágcsokor . A virágok színét kiemeli a köztük lévő zöld levélzet. Nagyon szép, aprólékos a kidolgozás, a szirmok árnyalatai, a világos és sötét átmenetek csodálatosak.

Nagyon hangulatos dísze lehet minden lakásnak. Ajándéknak is ajánlom.

./.

Köszönöm megtisztelő figyelmét. Kérem, tekintse meg az eladó összes terméke között megtalálható többi ajánlatomat is. Biztosan talál olyat, amelyet szívesen mondana magáénak vagy adna ajándékba.

Payment options

Wire transfer in advance
Cash

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1-3 workdays
Local pickup Pécs
Mail 2000 HUF
Shipping abroad
Seller doesn't ship this item to your destination.

Others searched for these