Galéria Savaria Archív Katalógus

Régiségek, antik tárgyak, műtárgyak és gyűjteményes darabok ár adatbázisa

Mennyibe kerül? Mennyi az értéke?
Értékbecslés valós eladási árak alapján.
Betekintés a piaci árak alakulásába.
Több, mint 1 millió tárgy
Valós eladási árak, nagyméretű fotók
Folyamatosan bővülő adatbázis

Mi az a Galéria Savaria Archív Katalógus?

A Galéria Savaria Archív Katalógus egy olyan, folyamatosan bővülő adatbázis, amely a Galéria Savaria online piactéren eladott antik tárgyakat, régiségeket, műalkotásokat és gyűjteményes darabokat teszi elérhetővé eladási árakkal és nagyméretű fotókkal.

Miért hoztuk létre?

Online piacterünk fennállása óta folyamatosan szembesülünk azzal a jelenséggel, hogy sokan nincsenek tisztában a tulajdonukban lévő tárgyak értékével. Mennyibe kerülhet a nappali falát díszítő festmény? Milyen értéket képviselhetnek a megörökölt porcelán tárgyak? Mennyiért adhatók el a család régi bútor darabjai?

Nehéz olyan fórumot találni, ahol ezekre a kérdésekre megbízható választ kaphatunk. Sok esetben nem tudhatjuk, hogy az interneten vagy személyesen valóban szakértőtől érkezik-e a segítség. Lehetséges opció, hogy egy felvásárlót kérünk meg tárgyaink értékének meghatározására, de nagy eséllyel ekkor sem kapunk reális értéket, ugyanis az ő érdeke az, hogy a lehető legolcsóbban vásároljon.

A régiségek, műtárgyak, gyűjteményes darabok értékének meghatározásában kiváló kiindulópont lehet, ha valós eladási árak állnak rendelkezésre. Azaz nem egyéni véleményekre hagyatkozunk, vagy arra, hogy egy eladó mennyiért hirdeti a tárgyat, hanem hogy korábban mások mennyit fizettek érte.

A Galéria Savaria Archív Katalógus - valós adásvételek alapján - ebben és még számtalan módon lehet a segítségére, ezekről bővebben lejjebb olvashat.

Mire használhatja a Galéria Savaria Archív Katalógust?

Értékbecslés valós eladási árak alapján

Látni azt, hogy egy tárgyat mennyiért vásároltak meg, az egyik legbiztosabb támpont a tárgy értékének meghatározásában.

A katalógusban valós eladási árak alapján tájékozódhat arra vonatkozóan, hogy különböző antik tárgyak, régiségek, műtárgyak és gyűjteményes darabok milyen értéket képviselnek.

Ez az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy meghatározza a tulajdonában lévő tárgyak értékét.

Követheti a piaci árak alakulását

A Galéria Savaria online piactéren a nap 24 órájában zajlanak az adásvételek. Közel 15 év sikeres adásvételei alapján tájékozódhat a piaci árak alakulásáról.

Kíváncsi, hogy egy művész munkái milyen árváltozáson mentek keresztül? Hogyan emelkedett, netán csökkent egy adott dísztárgy vagy tárgycsoport értéke?

A katalógus segítségével nemcsak korábbi befektetéseinek alakulását ellenőrizheti, de az árak alakulásából akár jövőbeli trendeket is kiolvashat.

Segít a tárgyak beazonosításban

A Galéria Savaria Archív Katalógus egy vizuális katalógus, hiszen a tárgyakat nagyméretű fotókkal tesszük elérhetővé.

A több, mint 1 millió folyamatosan bővülő tárgy közötti böngészés segíthet abban, hogy minták, szignók vagy egyéb jellemzők alapján beazonosítsa saját darabjait.

Sőt, mivel a katalógusban valós eladási árakat is közzéteszünk, a beazonosítás mellett a tárgyak értékére is javaslatot kap.

Böngészés. Felfedezés. Új ismeretek.

Nézelődne, új ismereteket gyűjtene? A folyamatosan bővülő adatbázis nagyban segíthet abban, hogy kiszélesítse a régiség, a műtárgy és a gyűjteményes darabok piacával kapcsolatos ismereteit.

Tanulmányozza a tárgyak, alkotások jellemzőit, ismertetőjegyeit, az eladási árakat, majd váltsa pénzre a megszerzett tudást a kereskedelemben.

A Katalógus okos keresője leegyszerűsíti az adatbázisban történő keresést. Túl sok a találat? Szűkítse tovább a találatokat paraméterek segítségével.

Kerülje el az átveréseket!

Miért hatékonyabb a Galéria Savaria Archív Katalógus?
Közösségi média,
önjelölt szakértők

Gyakran előfordul, hogy egyesek a közösségi médiát használják tárgyaik értékének meghatározására.

Ezek az ingyenes, bárki számára elérhető csoportok melegágyai az átverési, félrevezetési kísérleteknek, hiszen nem tudhatjuk, hogy kitől és milyen szándékkal érkezik a “segítség” vagy vásárlási szándék.

Mivel nincs kontroll, kérdéseinket önjelölt szakértők válaszolhatják meg vagy előfordulhat, hogy valaki szándékosan értékeli le a tárgyunkat, hogy ő vagy ismerőse olcsóbban megvásárolhassa azt.

Galéria Savaria
Archív Katalógus

Sokszor ismételt mondás, hogy minden annyit ér, amennyit adnak érte. Ez a régiségek, antik tárgyak, gyűjteményes darabok világában különösen igaz.

A Galéria Savaria Archív Katalógus egy olyan folyamatosan bővülő archívum, ami a Galéria Savaria online piactéren sikeresen eladott tárgyakat teszi elérhetővé eladási árakkal együtt.

Az egyik, ha nem a leghatékonyabb módja egy régiség, antik tárgy értékének meghatározásában, ha tudjuk, hogy korábban mennyi pénzt adtak érte.

Hasznos információk

Milyen adatokhoz kapok hozzáférést a Katalógusban?
A tárgyak eladóiról és vásárlóiról kapok információt?
Milyen időközönként frissül a Katalógus?

Szerezzen hozzáférést a Galéria Savaria Archív Katalógushoz!

Mit tartalmaz az előfizetés?
Hozzáférés nagyméretű fotókhoz, eladási árhoz, termékleíráshoz
Több mint 1 millió tétel
Folyamatosan bővül
Valós eladási árak alapján segít az értékbecslésben
Segítség tárgyak, műalkotások beazonosításában
Betekintés a piaci árak alakulásába
Archívum 2010-től napjainkig
Folyamatosan bővülő adatbázis
A Galéria Savaria Archív Katalógus havi díjas szolgáltatás. Az előfizetést bármikor megszüntetheti.

Válasszon a csomagok közül!

Havi
2.490 Ft / hónap
Havi előfizetés
Kedvezőbb ár
Éves
29.880 HUF helyett
24.900 Ft / év
2 hónap megtakarítás
Éves előfizetés

Előfizetéssel kapcsolatos kérdések

Hogyan történik a fizetés?
Milyen elköteleződéssel jár az előfizetés?
Miért csak bankkártyával lehet használni az Archív Katalógust?