Miért vásároljon a Galéria Savaria online piactéren?

Fokozott védelem

Színvonalas, könnyű használni

Hatalmas választék

A Galéria Savaria a különleges tárgyak online piactere.

Lakberendezési tárgyak · Régiségek · Műalkotások · Ékszerek · Kézműves termékek · Retro · Vintage · Gyűjteményes darabok · Ruházati cikkek

Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?

Színvonalas, könnyű használni

Színvonalas, könnyű használni

Oldalunkat eladóként és vásárlóként is egyszerű használni. Büszkék vagyunk rá, hogy felhasználóink szerint a Galéria Savaria színvonalas és áttekinthető internetes piactér.

Fokozott védelem

Fokozott védelem

Az internetes vásárlás alapja a bizalom. Piacterünkön számos védelmi funkcióval segítjük elő, hogy felhasználóink fokozott védelemmel ellátott felületen köthessenek üzletet. Görgessen lejjebb és nézze meg milyen konkrét lépéseket teszünk a biztonságos vásárlás érdekében.

Hatalmas választék

Hatalmas választék

Oldalunkon magánszemélyek, galériák, boltok hirdetik kínálatukat. Több mint 400.000 eladó lakberendezési tárgy, régiség, műalkotás, gyűjteményes és egyéb különleges darab között böngészhet kategória, ár és számtalan termékjellemző szerint.

Online piacterünkön boltok, galériák, magánszemélyek kínálatából válogathat egy helyen otthona kényelméből. Vásároljon pár kattintással megbízható eladóktól.

4 ok, hogy miért biztonságosabb a Galéria Savarián vásárolni

Ellenőrzött eladók

Ellenőrzött eladók

Ahhoz, hogy a Galéria Savarián valaki eladóvá váljon, egy úgy nevezett fiókellenőrzési folyamaton kell végighaladnia.

Mi annak a hívei vagyunk, hogy ott, ahol áruk – gyakran komoly értékek – cserélnek gazdát, valós, megbízható személyek legyenek az eladói fiókok mögött. A fiókellenőrzés egy hatékony módja annak, hogy előzetesen szűrjük az eladókat, ezzel is megőrizve online piacterünk biztonságát.

Értékelési rendszer

Értékelési rendszer

A Galéria Savarián az eladók és a vásárlók értékelik egymást. Ezek a visszajelzések mindenki számára elérhetőek a felhasználók adatlapján, így a közösség tagjai teljes képet kaphatnak egymásról és ismeretlenül is kialakulhat a bizalom.

Sőt, értékelési rendszerünk nem teszi lehetővé a bosszúból adott valótlan értékelések leadását, ezért a visszajelzések minden esetben valósak.

Csalásvédelem

Csalásvédelem

Az értékelések nemcsak a felhasználók számára hasznosak, hanem biztonsági rendszerünk is ezek alapján szankcionálja, illetve szükség esetén korlátozza a szabálysértő felhasználót. Mivel a korlátozás új felhasználói fiók indítását sem teszi lehetővé, ezzel tudjuk biztosítani azt, hogy piacterünk közösségét kizárólag olyan felhasználók alkossák, akik számára a tisztesség és a megbízhatóság ugyanolyan fontos, mint nekünk.

Ezen felül a több mint 15 éves működésünk során olyan biztonsági rendszert fejlesztettünk ki, amely figyeli azokat a felhasználói tevékenységeket, amelyek gyanúra adhatnak okot. Ez segíti moderátoraink munkáját abban, hogy szükség esetén időben közbe tudjanak avatkozni.

cover_security_o
Profi ügyfélszolgálat

Profi ügyfélszolgálat

Online piacterünkön folyamatosan zajlanak az adásvételek az év minden napján 0-24 óráig. A tranzakciók lebonyolítása rendszerint zavartalanul történik, de akármennyire is törekszünk erre, – ahogy a mindennapi életben senki – mi sem tudunk 100%-os garanciát adni arra, hogy nem fordulhatnak elő váratlan események. A Galéria Savarián fontosnak tartjuk, hogy a vásárlók elégedettek legyenek a vásárlásaikkal. Éppen ezért, ha egy adásvétel lebonyolítása során nehézségekbe ütközne, netán segítségre szorulna, biztos lehet benne, hogy ügyfélszolgálati csapatunk mindenben a segítségére lesz annak érdekében, hogy a problémás ügy megnyugtató módon záruljon le.

Büszkék vagyunk arra, hogy az elégedettségi felmérésekben felhasználóink rendszeresen kiemelik, hogy ügyfélszolgálatunktól mindig gyors és hozzáértő segítségre számíthatnak.

Mi teszi élvezetessé a vásárlást online piacterünkön?

Fix áras a termék?

Fix áras a termék?
Vásárolja meg azonnal!

Ha az eladó fix árasként töltötte fel a hirdetést, pár kattintással azonnal megvásárolhatja a terméket az eladó által meghatározott áron.

Alkuképes?

Alkuképes?
Tegyen ajánlatot!

Ha az eladó alkuképesként jelölte meg fix áras termékét, az alkurendszer segítségével könnyedén megteheti az ajánlatát. Az eladó ezt elfogadhatja, elutasíthatja, vagy ellenajánlattal élhet.

Aukciós?

Aukciós?
Szálljon be a licitálásba!

Az eladó aukción indította a terméket? Tegye meg licitajánlatát és élje át az aukciók izgalmát. Rendszerünk végig segíti Önt és tájékoztatja az aukció állásáról.

Kérdezne az eladótól?

Kérdezne az eladótól?

A Galéria Savarián a felhasználók egy profi, belső üzenőrendszeren keresztül tarthatják egymással a kapcsolatot. Sőt, online piacterünkön – egyedülálló módon – vásárlást követően is ezen a felületen folytathatják az adásvétel részleteinek megbeszélését. Ezt felhasználóink nemcsak a kényelmi szempont miatt szeretik, hanem azért is, mert biztonságot is nyújt egyben.

[... amit igazán jónak tartok a Galéria Savariában, az ...] a biztonság, mind eladói, mind vásárlói szempontból. Ezen kívül nagyon értékelem, hogy vásárlás után is le lehet folytatni a levelezést itt, mert ez sok vitát megelőz, illetve vitás kérdésekben minden látható. Nem utolsó sorban nagyon szeretem, hogy az oldalt a minőség is jellemzi. Köszönet a munkájukért! Remélem még sokáig felhasználó lehetek itt.
Horváthné Anna
Termékfigyelés

Rátalált egy termékre, amit nem szeretne szem elől veszíteni? A termékfigyelővel nemcsak egy listába gyűjtheti az Önt leginkább érdeklő termékeket, de értesítőt is kérhet ha bármilyen fontos esemény történik a hirdetéssel.

Kedvenc eladók

Állítsa össze kedvenc eladóinak listáját, hogy később egy helyen találja meg őket. Értesítőt is kérhet az általuk feltöltött hirdetésekről, így akár azonnal lecsaphat a kedvenc darabjaira.

Keresés mentése

Határozott elképzelése van róla, hogy mit keres? Használja a keresés mentése funkciót. Így akár értesítőt is kérhet, ha a keresésének megfelelő hirdetést töltenek fel online piacterünkre.

Gyűjtemények

Mutassa meg ízlését másoknak vagy rendszerezze az Önnek kedves darabokat bármilyen téma szerint a gyűjtemények funkció használatával. Például kattintson a Tetszik gombra, és a terméket a kedvecei között találja meg.

Töltse le a Galéria Savaria mobilalkalmazást is!

Töltse le a Galéria Savaria mobilalkalmazást is!

Érje el bárhol a Galéria Savaria folyamatosan bővülő, hatalmas kínálatát és legyen naprakész az értesítések segítségével:
✉️ Üzenete, ajánlata érkezett
Megfigyelt termék olcsóbb lett
🔎 Önt érdeklő hirdetést töltöttek fel
👤 Kedvenc eladója bővítette a kínálatát
🔔 ... és számtalan más, Önnek fontos esemény
📣 Eladók számára is teljeskörű alkalmazás, kezelje hirdetéseit, eladásait bárhol, bármikor.
Töltse le a Galéria Savaria mobilalkalmazást is!

Mit mondanak a felhasználóink?

Régóta használója vagyok az Önök hirdetési oldalának és mind között ezt tartom a legmagasabb színvonalúnak. Úgy a felhasználhatóságát, mint termék kínálatát vagy minőségét tekintve. Ha nem akarok vásárolni, vagy eladni, akkor is körülnézek itt időnként és rendszerint találok valamit.
Hegedűs Erzsébet
Régi partner vagyok, adtam-vettem. Mindig elégedett voltam a bonyolítással. Egyszerű és áttekinthető a kínálat, azt hiszem a “konkurensek” még hasonlót sem tudtak, tudnak produkálni. Gratulálok, csak így tovább!
Bazsó Péter
Szeretem a piacteret. Minden, szinte minden megtalálható. Korrekt és a rendszer megbízható. A használók oldalai láthatóak, az értékelések alapján is tudom, hogy kivel kötök ” üzletet “. A szabályok egyertelműek. Sok szép tárgyat vettem és adtam el itt
Gábor Magdolna
Szeretem a Galéria Savaria piac terét, sok jó dolgot szereztem már be az oldalon keresztül, amit máshol nem kaptam meg. 👍
Pálfiné Annamária
Ez egy tökéletesen működő, európai színvonalú, online felület, korrekt vásárlókkal és eladókkal.
Menyhárt Valéria
Nagyon szeretem. A legszebb darabok innen vannak. Ellenőrzött eladók. Csak úgy nézegetni is jó, ha felújítanék, ötleteket keresni. És végre egy oldal, aminek szuper a keresője!
Császár Mira

Amikor azt kérdeztük felhasználóinktól, hogy mit tennének jobbá online piacterünkön, ilyen és ezekhez hasonló válaszokat kaptunk:

Szerintem átlátható és könnyen kezelhető az oldal, nem változtatnék semmin sem.
Biztonságosnak tartom a vásárlást, ellenőrzött piac.
Nagyon szeretem a Galéria Savariát, színvonalas hirdetőoldal, nincs javaslatom.
Maximálisan elégedett vagyok a KEDVENC piacteremmel így ahogy van! További sok sikert kívánok.
idea
A Galéria Savaria számokban

A Galéria Savaria számokban

15 éves tapasztalat
400.000+ megvásárolható tárgy
~2500 új hirdetés naponta
98% ügyfélszolgálati elégedettség

Készen áll a kincsvadászatra?

Csatlakozzon a Galéria Savaria színvonalas online piacteréhez, fedezze fel a percenként bővülő kínálatot és vásároljon megbízható eladóktól.