Vissza

Hogyan találhatok meg egy terméket?

A Galéria Savarián könnyedén megtalálhatja az Ön számára érdekes termékeket. Ha még nincs konkrét elképzelése, hogy mit szeretne vásárolni kényelmesen böngészhet a folyamatosan, percről-percre bővülő kínálatban. Kattintson a fejlécben található termékek gombra, ahol megtalálja a Galéria Savariára feltöltött valamennyi terméket kategóriabontás nélkül. A szűrő segítségével a kategóriák valamelyikére kattintva az adott kategória termékeit találja, ahol további alkategóriák szerint szűkítheti a találatot. Ez egy izgalmas módja annak, hogy új tárgyakat böngésszen és fedezzen fel.
Ha már van elképzelése a megvásárolni kívánt termékről, használja a Galéria Savaria keresőjét. A keresés indítását követően a szűrő segítségével tovább szűkítheti a találati listát lakhely, ár, eladó vagy akár számtalan termékjellemző szerint.

Tipp: Jelölje meg azokat a termékeket, amelyek érdeklik Önt. Ehhez használja a terméklapon található termékfigyelés funkciót. A megjelölt termékeit a megfigyelt termékek oldalon tekintheti meg.

Továbbra is szüksége van segítségre?

Írok az ügyfélszolgálatnak