Fun tech plotter comic hero figures 6 pieces from the toy collection are a curiosity


33.000 HUF 91.66 USD

Item details
Listed: August 27, 2023
Item code: 5225090
Views: 366
Watchers: 0
Seller

pottobook (113)  
BUDAPEST

Very responsive to messages
Positive feedback: 100%
Last login: Today, 07:08
Member since: August 17, 2023
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details

Köszöntöm oldalamon!
Az összes egyben

A 2500-as óriási földrengés után úgy tűnik, az élet eltűnt a földről. De néhány ember életben maradt, és most új szörnyű veszélynek vannak kitéve: hatalmas dinoszauruszok jelennek meg mindenütt. Az emberiség védelme érdekében a tudósok építenek egy "Plotter" nevű szuperszámítógépet és egy "RCR" nevű robotot.

Ami kezdetben védelemnek és segítségnek tűnik, új veszélynek számít a következő 200 évben. A "Plotter" elveszti az irányítást, és most irányítja a "RCR" robotot. A robot magasabb intelligenciájúvá és szörnyű fenyegetéssé válik az emberiség számára. A neve most "N-1700".

A "Plotter" számítógépes lény kiderül, hogy egyenesen a pokolból származik: erősen páncélozott robotok seregeit állítja elő, nagy intelligenciával. Vakon engedelmeskednek a gazdájuknak, és végrehajtják az ő szörnyű parancsát: "uralják a földet". Hatalmas hatalmuk van, szörnyű fegyverekkel és páncélozott dinoszauruszok segítségükkel vannak.

De az emberek nem tehetetlenek Plotter és az ő elment kommandósai ellen. A "bírósági unió", melyet Marius százados szembeszáll, szembe néz a robotokkal. Marius barátja, Hayes mérnök kifejlesztett egy számítógépes varratot. Segítségével az emberek háborút kezdhetnek Plotter és szolga lényei ellen ...

A "PLOTTER" ábrás sorozatot a FunTech, a NEW-RAY Toys Co., Ltd. részlege 1994-ben állította elő. A sorozat hat akciófigurát, valamint több járművet és dinoszauruszot, valamint néhány RCR robotot tartalmazott, amelyekhez egyes járművek tartoztak.

Hat alak készült. Ezek közé tartoznak a "Marius kapitány" emberi hősök és a haverja, a "Hayes mérnök", valamint az "igazságügyi unió" két másik tagja, Vitim és Erebus, valamint az "N-1700" gonosz robotok, a vezető és a jobb kéz "Plotter", valamint "Joule", egy általános gonosz robot. A figurák mindegyike két fekete fegyverrel és egy kék rakétavetővel érkezett, két piros rakétával. Mindegyik figura egy-egy dossziéval volt ellátva, amely részleteket tartalmaz a karakterről, például életkorról, súlyról, magasságról, küldetésének és karakterének leírásáról, valamint az általa használt fegyverekről. Tartalmaz egy kis, 4 oldalas képregényt, amely a karaktert tartalmazza.

Személyesen átvehető Budapesten.

Kérem nézze meg további kínálatomat!

Payment options

Wire transfer in advance
Cash

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1-3 workdays
Local pickup Budapest VII.
Mail 1680 HUF

Others searched for these