Mesés antik valódi hematit nyaklánc igen hosszú 80 cm 575,5 ct


3.900 HUF 10.93 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. július 03.
Termékkód: 2511597
Megtekintések: 175
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

Garancia100 (2829)    
Tolna megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 95%-ban4 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 13:05
Regisztráció: 2016. február 22.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:nyaklánc, függő
Szín:szürke
Nem:uniszex
Állapot:hibátlan

Mesés antik valódi hematit nyaklánc 

hossza: 80  cm, hosszú 

A hematit kiváló kő elindulásban, azok számára, akik most ismerkednek az ásványok világával. Segít beindítani azokat az érzékeket, melyek a kövek gyógyhatását fogadni tudják, ugyanakkor eléggé "földelős" kő ahhoz, hogy ezt a kezdő ásványos is jól viselje. Később jellemző rá, hogy az emberek túllépnek rajta, mert nem képes eléggé magas rezgések behozásához és megtartásához.

Tehát: a hematit egy erősen vastartalmú, fém-föld jellegű anyag - majdnem hogy egy darab vas, de mint ásvány, a hematit vélt gyógyereje összefüggésben van az előfordulási mennyiségével. Minél többször fordul elő valami, annál inkább kapcsolható eseményekhez, mint például gyógyuláshoz, még ha azok a kőtől függetlenül is történnek meg. Nem szabad elfelejteni azt sem, hogy amivel az ipar nagy mennyiségben rendelkezik, azt szeretné vonzóvá tenni, ezért sok megírt gyógyhatást fenntartással érdemes kezelni.

[recommend tag=karkötő]

A hematit mellékhatásait kevesen ismerik és említik. Az egyik a pont fent említett információ áradat a kövekről. Az emberek vélt hatásokat is várnak, melyek nem 100%-ban ehhez a kőhöz tartoznak és erre koncentrálnak ahelyett amire a hematit jótékonyan képes, vagy akár létezhet kő, mely jobb hatásfokkal meghozza ugyanazt a kívánt hatást, viszont az illető az olvasottak miatt nem koncentrál rá. Mivel fém jellegű, ezért nagyon jól abszorbeálja és vezeti az energiát, mind negatívat, mind pozitívat. Ezért utazás, közösségi munka után gyakran érdemes energetikailag tisztogatni. Aki szinte csak hematitot hord, egy olyan jel, melyet érdemes észrevenni és vele foglalkozni.

A másik fajtája a hematitnak amit vele emlegetnek, a magnetit. Az esetek egy részében ez szintetikus. A hematit a természetben nem, vagy gyengén mágneses erejű. Ha mesterséges, a gyógyhatása nem olyan tökéletes. Ha magnetit, roppant erős mágneses mezőt generál, és azzal próbálják reklámozni, hogy ez a testet gyógyítja de mi az, amire a testben hatni tud? Egyrészt ez a régen nagy divatnak örvendő mód természetes mágnesekkel működött, másrészt akupunktúrás pontokat kezelve (pl. mágneses talpbetét) effektív és nem a test véletlenszerű pontján hordott ékszerként.

Érdekes, amikor a mágneses hematitot azzal reklámozzák gyógyerő szempontjából, hogy extra erős. Használni jó bizonyos célokra irányzottan, de érdemes odafigyelni a hematit mágnesességének a polaritására.

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1 munkanap
Postázás 795 HUF

Mások ezeket keresték még