Tolnai Kálmán: Vadhúsok készítése (minikönyv) - Vadászok szakácskönyve 2.
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. november 30. |
Termékkód: 5436780 |
Megtekintések: 101 |
Megfigyelők: 0 |
Ajánlatok: 0 ajánlat |
Eladó adatai
gutenberghaz (39)
Pest megye
Pozitív értékelések: 97.14%
Utolsó belépés: 2024. május 09.
Regisztráció: 2023. február 17.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Tolnai Kálmán: Vadhúsok készítése - vadászok szakácskönyve. 2. kötet. Budapest, 240 oldal, 6,8 cm x 5,1 cm. 1986., Nyomdaipari Grafikai Vállalat, (Ságvári-ny.) Minikönyvek. Kiadói műbőr-kötés.
A 2. kötet tartalmából...
Elkészítési módok a vadgalamb, erdei szalonka, vadliba, vadkacsa, szárcsa, császármadár, fürj, fenyőrigó, vadnyúl, őz, muflon, szarvas húsokból.
Fizetési opciók
Banki előre utalás |
Készpénz |
Szállítási opciók
Szállítás innen: Magyarország Feldolgozási idő: 1-3 munkanap |
|
Személyes átvétel | Budapest IV. |
Postázás | 1290 HUF |
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.
Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Írjon az eladónak.
Mások ezeket keresték még
navajo ezüst
bíróság
zsolnay koponya
kék teás
aluminium kiöntő
skála kópé
elekthermax
las vegas
sárossy
mozaik kép
daru lámpa
karsch
matchbox doboz
óriási váza
ábrahámhegy
vas kút
mózes szobor
alföldi porcelán fehér
várady gyula
ferenc józsef bonbonier
herendi amfora
alföldi levesestányér
bide
ens fecske
1980 olimpia