Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

Erdélyi Szépműves Ferenc

ÉletrajzTermékek (0)
Erdélyi Szépműves Ferenc

Erdélyi Ferencnek hívnak, a SilverCrochet készítője vagyok. 2000-ben tanultam meg ezt a különleges ékszerkészítési technikát Ilovay Zsuzsától, aki saját maga fedezte fel kísérletezés útján a hideg fémmegmunkálásnak ezen válfaját.

Az egyszerű, letisztult, elegáns vonalak híve vagyok. Célom olyan formák megteremtése amely a mindennapok során is viselhető tartós ékszereket eredményez. 

Legszívesebben vörösréz, ezüstszínűre galvanizált (elektrokémiai módon, tehát tartósan bevont) vörösréz illetve sárgaréz huzalt használok.


A fémszálakból kialakított szövetszerű hatás olyan részletgazdagságot eredményez, hogy szinte egyszerűbb kirívóan elegáns és alkalmi ékszerek elkészítése, megálmodása mint a mindennapokban is felvehető kiegészítőké.

0,3 illetve 0,4 mm átmérőjű fémszálakból hurkolás útján keletkeznek ezek a különleges SilverCrochet ékszerek. Az alapanyagok nikkelmentesek, tehát fém érzékenyek is viselhetik őket.

Esküvői ékszereket megrendelésre nagy örömmel tervezek. Ehhez látnom kell a kiválasztott ruhát, a menyasszony arcát, testalkatát, ideálisan a kiválasztott frizurát, hajszínt, szemszínt és a hölgy személyiségét is meg kell ismerjem. Ezután több vázlatot készítek a megálmodott formákról, amelyek közül a megrendelő választhatja ki a számára legszimpatikusabbat.

Alkotások a művésztől
A Galéria Savarián nincs eladásra kínált tétel a művésztől. Hirdetés feltöltése