Amiben hiszünk

1. A felhasználó az első, nem a profit

Hiszünk abban, hogy egy termék vagy szolgáltatás csak úgy válhat igazán naggyá, ha nem a profitszerzés a mozgatórugója.
Tudjuk, hogy a felhasználóink töltik meg élettel a Galéria Savariát, ők alkotják online piacterünk gerincét, ezért döntéseink során arra törekszünk, hogy azok az ő érdeküket szolgálják. Ha a közösségünk sikeres, akkor mi is sikeresek vagyunk.

2. Egyszerűség és átláthatóság

A felhasználói élmény kulcsfontosságú, ezért az egyik legfontosabb irányelvünk a gyorsaság, az egyszerűség és az átláthatóság megtartása.
Egyre több és több ötletünk van, amivel még színvonalasabb piactérré tehetjük a Galéria Savariát. A fejlesztések megvalósítása során azonban kiemelten figyelünk arra, hogy online piacterünk használata továbbra is egyszerű és átlátható legyen.
A növekedés nem mehet a felhasználói élmény rovására.

3. Igazságos és következetes hozzáállás

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy felhasználóink érezzék, hogy bármikor bizalommal fordulhatnak hozzánk.
Ugyanakkor mi is arra számítunk, hogy felhasználóink az etikai, illetve az üzleti szabályokat, korrektséget betartva használják az általunk nyújtott szolgáltatásokat.
Ha egy felhasználónk részéről ennek az ellenkezőjét tapasztaljuk, akkor a jövőben mi sem tudjuk biztosítani számára a teljeskörű bizalmat.

4. Állandó törekvés a jobbra

A Galéria Savariánál hosszú távon gondolkozunk, nem pillanatnyi sikerek hajtanak minket. Mivel széleskörű ismeretekkel rendelkezünk az online kereskedelmet illetően, könnyedén tudunk azonosulni a felhasználóinkkal. Ismerjük és mi magunk is tapasztaljuk mindazt, amivel ők találkoznak. Ez segít abban, hogy lássuk, milyen irányba kell fejlődnünk.

5. Becsületesen is lehet pénzt keresni

A Galéria Savaria egy üzleti vállalkozás. A bevételünk abból származik, hogy az eladóknak segítünk abban, hogy termékeik vásárlóra találjanak.
Hisszük, hogy becsületes úton is lehet pénzt keresni. Távol áll tőlünk az a szemlélet, hogy igazságtalanul vagy felhasználóinkat becsapva jussunk bevételhez. A Galéria Savarián nincsenek rejtett díjak, és egyértelműen feltüntetjük a fizetős szolgáltatásaink árát, még azok igénybevétele előtt is.
Úgy gondoljuk, hogy ha igazán jó szolgáltatást nyújtunk felhasználóinknak, akkor abból mindannyian profitálni fogunk.