Vissza

Galéria Savaria mobil alkalmazás

A Galéria Savariát kényelmesen elérheti mobil készülékéről az alkalmazásunk segítségével, bárhol is van.

Mik az alkalmazás előnyei?

  • Kényelmes, gyors
    Bárhonnan, kényelmesen elérheti a Galéria Savaria szolgáltatásait. Vadásszon szebbnél-szebb tárgyakra vagy ritka darabokra, alkudjon meg az eladókkal vagy élje át az aukciók izgalmát. Eladná saját tárgyait? Az applikációval ezt is könnyedén megteheti.
  • Azonnali értesítések
    Az applikáció lehetővé teszi, hogy azonnal, közvetlenül a telefonjára kapjon értesítést az Ön számára fontos eseményekről. Önt érdeklő hirdetést töltenek fel? Ajánlata, üzenete érkezett, olcsóbban vásárolható meg a termék? Ezután nem fog lemaradni semmiről.

Miért jobb az értesítés, mint az e-mail?

  • előfordul, hogy az e-mailt a levélszolgáltatója egyáltalán nem vagy csak jelentős késéssel kézbesíti, vagy az üzenet spambe érkezik. Az értesítések kézbesítése ennél sokkal megbízhatóbb módon történik, hiszen nincs köztes e-mail szolgáltató, amelynek a rendszere közbeszólna.
  • ahhoz, hogy lássa, kapott-e e-mailt, be kell lépnie a levelezőjébe és le kell kérdeznie a leveleket. Az értesítések esetén erre nincs szükség, azonnal értesülhet az Ön számára fontos eseményekről. Így azok, akik alkalmazást használnak, az e-mailhez képest előbb értesülhetnek arról, ha őket érdeklő terméket töltenek fel, az eladó leárazta a terméket, ajánlatuk, üzenetük érkezett vagy épp az egyik futó aukción túllicitálták őket. A hatékonyság több adás-vételhez segítheti hozzá felhasználóinkat és a böngészést, illetve a vásárlások lebonyolítását is egyszerűsíti.

Szerezze be az alkalmazást: