Vissza

Megvásároltam egy terméket, mi a teendő?

Ha megvásárol egy terméket a Galéria Savarián, erről a felhasználói fiókjában, valamint e-mail üzenetben is értesítjük. A megvásárolt termékeit a megvásárolt termékeim oldalon találja.

Miután a Galéria Savaria rendszerén keresztül megtörtént a vásárlás, a partnerek az 'Adásvétel részletei' oldalon megtalálhatják az áru átadásához, átvételéhez szükséges adatokat. Emellett, tranzakciós beszélgetést indítva, bármilyen további lényeges információt megoszthatnak egymással, illetve pontosíthatják a megvásárolt termék átvételének, fizetésének részleteit.

Tranzakciós beszélgetésnek nevezzük azt az üzenetváltást, amely egy megvásárolt termékkel kapcsolatban folyik eladó és vásárló között. Azt, hogy épp egy tranzakciós beszélgetésben vesz részt egyértelműen jelezzük Önnek és a partnerének. Itt olyan adatokat is megadhat, amely csak akkor lehetséges, ha megvásárolt termékkel kapcsolatban folyik a beszélgetés.

Amennyiben szükségesnek látja, vásárlást követően lekérheti az eladó további elérhetőségét (e-mail cím, telefonszám). Ezt a megvásárolt termékeim oldalon teheti meg a További opciók lenyíló menüre kattintva.
Ugyanakkor azt javasoljuk, hogy vásárlást követően a tranzakció lebonyolításának részleteit a Galéria Savaria biztonságos üzenetrendszerén keresztül beszélje meg partnerével. Így nemcsak hogy egy helyen találja meg a tranzakcióval kapcsolatos levélváltásokat, de ha esetleg a tranzakció lebonyolítása során nehézségekbe ütközik, ügyfélszolgálatunk a segítségére lehet.

A tranzakciót minden esetben értékelni kell a Galéria Savaria erre a célra kialakított felületén. A leadott értékelések mindenki számára publikusak, ezek a felhasználók adatlapján jelennek meg. Ez alapján tájékozódhatnak a felhasználók a közösség többi tagjának megbízhatóságáról és dönthetik el, hogy kivel kívánnak üzletet kötni. Emlékeztesse az eladót arra, hogy az Ön számára is fontosak az értékelések, ezért ne felejtse el megírni az Önnel kapcsolatos véleményét értékelés formájában.

Törekedjen arra, hogy pozitívan záródjanak az adásvételei, hiszen a semleges és a negatív értékelések száma nemcsak az eladókban keltenek bizonytalanságot, de a Galéria Savaria rendszere is ezen minősítések alapján korlátozhatja a felhasználók státuszát.

Az értékelések nemcsak a felhasználók reputációjának építését szolgálják. Tudjon meg többet az értékelésekről.

Hogyan fizethetem ki a megvásárolt terméket?

A Galéria Savarián az eladók határozhatják meg, hogy a vásárlók milyen módon fizethetik ki a terméket.

Az eladók az alábbi fizetési opciókat ajánlhatják fel vásárlóiknak:

  • banki utalás
  • PayPal
  • készpénz
  • postai utánvét

Javasoljuk, hogy amennyiben lehetősége van rá - különösen külföldi eladóktól történő vásárlás esetén -, törekedjen arra, hogy a fizetést a már magyar nyelven is elérhető PayPal rendszerén keresztül intézze, amely a beépített vásárlóvédelmi rendszerének köszönhetően további biztonságot nyújt a vásárláshoz. Bővebben a PayPal-ról és annak előnyeiről

Továbbra is szüksége van segítségre?

Írok az ügyfélszolgálatnak