Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

Profil

Nem kaptam meg az ellenőrző sms-t. Mit tegyek?

Miután megadta a telefonszámát azonnal vagy pár percen belül meg kell érkeznie az sms-nek.
Ha 5 percet követően sem kapott sms-t, kérjük ismételje meg még egy alkalommal az sms küldést. Ehhez kattintson az újraküldés hivatkozásra.

Nagy ritkán előfordul, hogy a megadott telefonszámra (többnyire a 20-as előhívóval rendelkező számok esetén) késve vagy egyáltalán nem kézbesíti a szolgáltató a Galéria Savaria rendszere által kiküldött sms-t.
Ha a 2. próbálkozást követően sem érkezik meg az sms, vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot és segítünk a regisztrációs folyamat befejezésében.

Hogyan szerkeszthetem a profilom adatait?

A személyes adatok módosításához kattintson a saját nevére a felső menüsávban, majd válassza a beállítások menüpontot.
A beállítások oldalon válasszon az aloldalak közül attól függően, hogy mely adatait kívánja módosítani:

Személyes adatok:
- név
- e-mail cím
- cím
- telefonszám

Közösségi adatok:
- profilkép
- bemutatkozás

Biztonsági okokból minden adatmódosításnál eltároljuk a korábban megadott adatokat is.

Hol módosíthatom a megadott e-mail címemet?

A Galéria Savarián használt e-mail címét könnyedén módosíthatja. Ehhez kattintson a saját nevére a felső menüsávban, majd válassza a beállítások menüpontot.
Az e-mail cím módosításához kattintson a Személyes adatok fülre.

A módosítást követően meg kell erősítenie az új e-mail címét. Ezt az e-mail címére küldött üzenetben található hivatkozásra kattintva teheti meg.
Ne feledje, hogy csupán a megerősítést követően lép életbe a változás.

Biztonsági okokból minden adatmódosításnál eltároljuk a korábban megadott adatokat is.

Új jelszót szeretnék megadni. Hogyan tehetem meg?

A felhasználónevéhez tartozó jelszó módosításához kattintson a saját nevére a felső menüsávban, majd válassza a beállítások menüpontot.
A beállítások oldalon kattintson a Jelszó opció melletti szerkesztés linkre.

Az aktuális jelszó megadását követően gépelje be kétszer az új jelszavát, majd mentse el a módosítást.

Hogyan szerkeszthetem a bemutatkozásomat?

A bemutatkozás módosításához kattintson a saját nevére a felső menüsávban, majd válassza a beállítások menüpontot.
A beállítások oldalon kattintson a közösségi adatok fülre.

A bemutatkozásban írhat érdeklődési köreiről, a hobbijairól és izgalmas információkat oszthat meg magáról a Galéria Savaria közösségével.
Annak érdekében, hogy tranzakcióit a Galéria Savarián bonyolítsa le, kérjük ne adjon meg kapcsolatfelvételre alkalmas információt.

A fenti szabályt valóban komolyan vesszük: kapcsolatfelvételre alkalmas információ megadása a piactérről történő kitiltást vonja maga után. A korlátozás további regisztrációk indítását sem teszi lehetővé.
Biztonsági okokból minden adatmódosításnál eltároljuk a korábban megadott adatokat is.

Hogyan tölthetem fel a profilképemet?

Profilkép feltöltéséhez, illetve módosításához kattintson a saját nevére a felső menüsávban, majd válassza a beállítások menüpontot.
A beállítások oldalon húzza a kurzort a profilkép fölé, majd kattintson a megjelenő Kép hozzáadása gombra.

Annak érdekében, hogy tranzakcióit a Galéria Savarián bonyolítsa le, kérjük ne válasszon olyan képet, amely kapcsolatfelvételre alkalmas információt tartalmaz.

A fenti szabályt valóban komolyan vesszük: kapcsolatfelvételre alkalmas információ megadása a piactérről történő kitiltást vonja maga után. A korlátozás további regisztrációk indítását sem teszi lehetővé.
Biztonsági okokból minden adatmódosításnál eltároljuk a korábban megadott adatokat is.

Megváltoztathatom a felhasználónevemet?

Minden felhasználónak egy alkalommal biztosítjuk azt a lehetőséget, hogy a regisztrációkor választott felhasználónevét módosítsa.

A felhasználónév módosítását ügyfélszolgálatunk tudja elvégezni Önnek, ehhez vegye fel velünk a kapcsolatot és levelében írja meg nekünk a módosításra vonatkozó kérelmét és az újonnan választott felhasználónevét.

Az új felhasználónévnek az alábbi feltételeknek kell megfelelnie:

  • nem tartalmazhat ékezeteket és speciális karaktereket
  • egy szóból kell állnia
  • nem tartalmazhat trágár kifejezést
  • nem tartalmazhat kapcsolatfelvételre alkalmas információt
  • nem lehet használatban
Mi történik akkor, ha a Galéria Savaria korlátozza a profilomat?

Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a Galéria Savaria biztonságos és hatékonyan működő online piactér legyen.
Ennek érdekében felhasználóinkat arra kérjük, hogy a szabályoknak megfelelően, azok ismeretében használják az online piactér szolgáltatásait.

Szabálysértés esetén ideiglenes vagy végleges korlátozást is alkalmazhatunk. A korlátozás további regisztrációk indítását sem teszi lehetővé.

Néhány példa arra vonatkozóan, hogy miért korlátozhatunk egy regisztrációt:
- számlatartozás
- elérhetőség vagy kapcsolatfelvételre alkalmas információ megadása, kérése
- jutalékkijátszás vagy arra utaló magatartás
- kapcsolatfelvétel céljából történő vásárlás
- a piactér megkerülésével történő üzletkötés vagy erre utaló magatartás
- a rendszer megtévesztéséből történő értékelés leadása
- magas arányú negatív, illetve sikertelen értékelések

Tudjon meg többet a szabályos vásárlás folyamatáról.

Fiók megszüntetése

Ne feledje, ha nem kívánja használni a Galéria Savarián regisztrált fiókját, attól még nem szükséges a regisztráció megszüntetéséhez folyamodnia. Ha mégis a megszüntetés mellett dönt, kattintson a Beállítások oldalon a Fiók megszüntetése hivatkozásra.

Biztonsági regisztráció

Nem ellenőrzött vásárló és a biztonsági regisztráció

A regisztrációt követően minden felhasználó nem ellenőrzött vásárlói státuszt szerez. Ebben az esetben a felhasználó a nevét, illetve a megerősített e-mail címét adja meg.

Nem ellenőrzött vásárlóként 3 terméket vásárolhat és csak korlátozottan érheti el a Galéria Savaria funkciót, például nem licitálhat.

A felhasználók szívesebben kötnek üzletet azon felhasználóval, aki ellenőrzött vásárlóként használja az online piacterünket. Ahhoz, hogy ellenőrzött vásárlói státuszt szerezzen vagy hogy eladóként is használhassa a Galéria Savariát, el kell végeznie a biztonsági regisztrációt.

A biztonsági regisztráció további adatok megadását jelenti, amely magában foglalja a telefonszám sms-ben történő megerősítését.

Kapcsolódó kérdések:

Hitelesített felhasználói státusz

Mik a hitelesített felhasználói státusz előnyei?

Az online kereskedelem alapja a bizalom. A vásárlók előnyben részesítik a megbízható eladókat és nagyobb eséllyel vásárolnak azoktól, akik felismerik a bizalomépítés fontosságát.
A hitelesített státusz amellett, hogy számos kedvezménnyel jár, az értékelések mellett további biztosítékot jelent a leendő vásárlók számára, hogy a birtokosa megbízható tagja a Galéria Savaria közösségének.

Mit kap a felhasználó a hitelesített státusszal?

- Hitelesített felhasználó jelvényt (adatlapon, illetve a termékein jelenik meg)
A felhasználók nagyobb bizalommal kötnek üzletet hitelesített státusszal rendelkező felhasználókkal, legyen szó eladóról vagy vásárlóról.

- Átjárhatóságot a Galéria Savaria jövőben induló nemzetközi oldalaira
A határokon átlépve a Galéria Savaria kiterjedtebb piacán nézelődhet vagy köthet üzletet.

Tudjon meg többet arról, hogyan hitelesítheti felhasználói státuszát?

Hogyan hitelesíthetem a felhasználói státuszomat?

A hitelesített státuszt egy egyszeri 5 USD befizetéssel aktiválhatja, a hitelesítéshez kialakított felületen. Ehhez egy egyszerű internetes fizetésre alkalmas bankkártyára van szüksége. A befizetett összeg az egyenlegén jelenik meg.

A hitelesített státusszal engedélyezi, hogy amennyiben a számlája a fizetési határidőig nem kerül rendezésre, abban az esetben a számla lejáratát követően, annak az összege automatikusan levonásra kerül a fizetési határidő napján.
Hitelesített felhasználóként a számlát manuálisan is befizetheti a fizetési határidő előtt PayPal-lal vagy bankkártyás fizetéssel.

A hitelesítés folyamata teljesen automatizált, így a státusz azonnal megszerezhető. Kattintson ide a hitelesítéshez.
Fontos: Annak ellenére, hogy hitelesített felhasználóként a számla fizetése PayPal-lal is lehetséges, a hitelesítés folyamata jelenleg csak bankkártyás fizetéssel végezhető el.

Mit jelent a dollár (USD) alapú befizetés?
A hitelesített felhasználók USD alapú elektronikus számlát kapnak, amelynek befizetéséhez egyszerű, magyar nyelvű bankkártyás fizetési felületet, illetve PayPal-t biztosítunk. A Galéria Savaria folyamatosan frissíti és aktualizálja az általa használt átváltási rátát, a sikeres eladás esetén felszámolt jutalék díjtétele ez alapján kerül konvertálásra. Az átváltás részletezése minden felszámolt díjtétel mellett megjelenik.

Nem kell USD alapú számlával rendelkeznie ahhoz, hogy hitelesíthesse felhasználói státuszát. Az Ön bankja az általa használt aktuális átváltási ráta alapján automatikusan átkonvertálja a fizetendő összeget.

Tudjon meg többet a hitelesített felhasználói státusz előnyeiről.