Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

Funkciók

Kiemelési opciók

Hogyan kell kiemelni egy hirdetést?

A kiemelés a leghatékonyabb módja annak, hogy hirdetésével kitűnjön a többi közül és az érdeklődők könnyedén rátaláljanak a termékére.

Hirdetés kiemelése

 1. Lépjen a Termékeim oldalra
 2. Kattintson a kiemelni kívánt termék melletti További opciók menüre, majd válassza a Kiemelés pontot
 3. Jelölje meg a kiemelés időtartamát és válasszon a kiemelési opciók közül
 4. Kattintson a Mehet gombra
Főoldali termékkiemelés

A főoldali kiemelést választva terméke a Galéria Savaria nyitólapján jelenik meg.
Ezzel a kiemelési opcióval terméke nemcsak a látogatók számára kerül előtérbe, hanem a főoldali megjelenés miatt a különböző keresőmotorok is nagyobb prioritással indexelik a megnevezésben szereplő kifejezéseket. Ez azt jelenti, hogy ha a keresőben erre a kifejezésre keresnek, az Ön terméke nagyobb valószínűséggel jelenik meg az első találatok között.

Tipp: érdemes rendszeresen használni ezt a kiemelési opciót. Ha meghatározott időközönként kiemel egy-egy akár régi, akár újonnan feltöltött terméket a saját kínálatából, közvetve felkeltheti a látogatók figyelmét az összes termékére is.

Rendezés a kategória elejére

A terméke nemcsak a kategóriaoldal, hanem a hozzá tartozó alkategóriák első helyén jelenik meg. Ha az érdeklődő egy adott kategóriát böngész, biztos lehet benne, hogy az Ön terméke nem kerüli el a figyelmét.

Tipp: érdemes rendszeresen, illetve az összes terméket listázó oldal elejére történő kiemelési opcióval együtt használni ezt a kiemelés típust. Ha meghatározott időközönként kiemel egy-egy akár régi, akár újonnan feltöltött terméket a saját kínálatából, közvetve felkeltheti a látogatók figyelmét az összes termékére is.

Rendezés az összes termék elejére

A terméke a Galéria Savariára feltöltött összes terméket listázó Termékek oldal első helyén jelenik meg. A látogató kategória választás nélkül találkozik az Ön termékével.

Tipp: érdemes rendszeresen, illetve a kategórialista elejére történő kiemelési opcióval együtt használni ezt a kiemelés típust. Ha meghatározott időközönként kiemel egy-egy akár régi, akár újonnan feltöltött terméket a saját kínálatából, közvetve felkeltheti a látogatók figyelmét az összes termékére is.

Kiemelt megnevezés

Ezt a kiemelési opciót választva a termék megnevezése a többitől eltérő háttérszínt kap. A megkülönböztetett termék sokkal jobban vonzza az érdeklődők figyelmét, így hamarabb felkelti a látogatók figyelmét.

Tipp: Érdemes más opcióval együtt használni, tovább növelheti a főoldali, illetve a lista elejére történő kiemelési opciók eredményességét.

Kiemelt háttér

Ezt a kiemelési opciót választva a termék mögötti fehér háttér a többitől eltérő színt kap. A sötétebb háttérszín kiemeli a terméket a többi közül, így hamarabb felkelti a látogatók figyelmét.

Tipp: Érdemes más opcióval együtt használni, tovább növelheti a főoldali, illetve a lista elejére történő kiemelési opciók eredményességét.

További funkciók

Leárazás

Mindenki szeret kedvezményesen vásárolni. A leárazott termékek megkülönböztetett jelzéssel, valamint új feltöltési dátummal jelennek meg, azaz előresorolódnak feltöltött termékek között.

Leárazást többféleképpen is indíthat, attól függően, hogy egyesével vagy egyszerre több terméket szeretne akciózni.

Termék leárazása egyesével

 1. Lépjen a Termékeim oldalra
 2. Kattintson a leárazni kívánt termék melletti További opciók menüre, majd válassza a Leárazás pontot
 3. A felugró ablakban válassza ki a kedvezmény mértékét, valamint az akció idejét
 4. Kattintson a Mehet gombra

Tetszőlegesen kiválasztott termékek leárazása

 1. Lépjen a Termékeim oldalra
 2. A hirdetések előtti jelölőnégyzet segítségével válassza ki a leárazni kívánt termékeket
 3. Kattintson a felső sávban található "Kijelöltek leárazása" gombra
 4. A felugró ablakban válassza ki a kedvezmény mértékét, valamint az akció idejét
 5. Kattintson a Mehet gombra

Teljes kategória leárazása

 1. Lépjen a Termékeim oldalra
 2. Kattintson a felső sávban található "Kijelöltek leárazása" gombra
 3. A felugró ablakban válassza ki a teljes kategória opciót, majd a leárazni kívánt kategóriát
 4. Ugyanitt határozza meg a kedvezmény mértékét, valamint az akció idejét
 5. Kattintson a Mehet gombra

Hasznos információk:
- a leárazás kizárólag fix áras hirdetés esetén használható
- aktív leárazást nem lehet törölni
- az akcióban szereplő termék árának módosításával elvész a kedvezményes státusz

Újralistázás

Az újralistázott termék új dátummal jelenik meg, mintha most töltötte volna fel a Galéria Savariára, így az újonnan feltöltött termékek közé kerül. Érdemes néha frissíteni a feltöltési dátumot, hogy az érdeklődők még könnyebben találjanak rá a termékeire.

A termékeinek újralistázáshoz lépjen a termékeim oldalra, majd jelölje ki azokat a termékeket, amelyeket szeretne újra feltölteni. A kijelölést követően kattintson a felső sávban megjelenő Kijelöltek újralistázása gombra, majd a felugró ablakban kattintson a Mehet gombra.
Amennyiben csak egy terméket szeretne újralistázni, azt könnyedén megteheti úgyis, ha a termék melletti további opciók menüpontra kattint.
A funkció használatával egy adott kategóriában szereplő termékeket vagy akár az összes termékét is egyszerűen újralistázhatja. Ehhez nem szükséges az összes terméket kijelölnie, hanem az Újralistázás gombra kattintva választhat a teljes kategória és az összes termék opciók közül.

A Galéria Savarián a termékeket meghatározott időre tölthetik fel az eladók. Fix áras hirdetés esetén 12 hónapig érhető el a termék, aukciós hirdetés esetén több opció választható. Ha egy termék nem kel el, akkor az lejárt státuszba kerül. Tudjon meg többet a lejárt termékek újralistázásáról.

Hasznos információk:
- egy terméket legfeljebb a feltöltési dátumtól számított 24 óránként lehet újralistázni

Kirakat

Képzelje el a következőt: egy érdeklődő épp egy olyan terméket keres, amely az Ön kínálatában is megtalálható.
Rákattint a terméklapra, hogy bővebben tájékozódjon a termékről, de a termék valamilyen oknál fogva mégsem nyeri el a tetszését, így továbbáll és folytatja a böngészést.
Miért hagyná, hogy potenciális vásárlója más eladó termékeit vásárolja meg? A Kirakat funkció erre kínál megoldást.

A funkció bekapcsolásával minden termékének adatlapján megjelenik egy új blokk, amely saját termékkínálatából ad ízelítőt. A Kirakat blokk tartalmát Ön határozhatja meg, megmutathatja az összes termékét vagy dönthet úgy is, hogy csak abban a kategóriában lévő termékeit mutassa, amelyben a látogató által megtekintett termék szerepel. A blokkban egyidejűleg 15 termék jelenik meg, a termék képével, megnevezésével és árával, sőt a Kirakat blokk tetején akár az összes termékét is elérheti a látogató, így az érdeklődő a teljes kínálatát könnyedén áttekintheti.

Növelje meg eladási esélyeit, mutassa meg kínálatának további darabjait, változtassa valamennyi terméklapját reklámfelületté, hogy a látogatók könnyedén rátaláljanak eladó termékeire. Kattintson ide a Kirakat funkció igénybevételéhez.

Vakáció funkció

Ha huzamosabb ideig a megszokottnál ritkábban vagy egyáltalán nem lesz gép előtt, a vakáció funkció segítségével jelezheti ezt a látogatóknak a terméklapon. A funkció bekapcsolásával egy vakáció tábla jelenik meg a terméklapon, valamint az üzenetek oldalon.


A vakáció ideje alatt is engedélyezheti a vásárlást, ebben az esetben felhívjuk az érdeklődők figyelmét arra, hogy lassabb lehet a tranzakció lebonyolítása, de akár le is tilthatj a vásárlást a kiválasztott időtartam alatt.


Egy évben összesen 30 naptári nap állítható be időtartamként.

A vakáció funkció beállítását az eladói beállítások oldalon tudja elvégezni.

Kedvezmény csomag

Mi az a kedvezmény csomag?

A csomag igénybevételével a Galéria Savaria szinte valamennyi díjköteles szolgáltatását 25%-os kedvezménnyel veheti igénybe.

A díjköteles funkciókkal olyan további opciókat biztosítunk eladóinknak, amelyek használatával még több érdeklődő figyelmét hívhatják fel termékeikre. Ezen funkciókat a fizetős mivoltuk teszi exkluzívvá.

A sikeres eladók tudják, hogy a díjköteles funkciók használatával a termékeik kitűnhetnek a többi hirdetés közül. Ezzel megnő annak az esélye, hogy termékük gyorsabban vagy aukciós hirdetés esetén jelentősen magasabb áron keljen el.

A kedvezmény csomag aktiválásával 25%-os kedvezménnyel veheti igénybe az alábbi funkciókat:

 • Kiemelések
 • Újralistázás (aktív hirdetés esetén)
 • Leárazás
 • Aktív termék raktárba helyezése

Mennyibe kerül a 25%-os kedvezmény igénybevétele?

A kedvezmény csomag havi díjas szolgáltatás. A díj minden hónapban az igénybe vétel napján kerül felszámításra mindaddig, amíg ki nem kapcsolja a funkciót. Ha időközben kapcsolja ki a funkciót, a már kifizetett díj nem vész el, a szolgáltatás az aktív időszakig továbbra is elérhető lesz.

A kedvezmény csomag díját a Díjtáblázatban tekintheti meg.

Hogyan aktiválhatom vagy mondhatom le a kedvezmény csomagot?

A kedvezmény csomag aktiválása vagy kikapcsolása:

 1. Lépjen a Beállítások oldalra
 2. Kattintson az Eladói beállítások fülre
 3. Görgessen a Kedvezmény csomaghoz
 4. A szerkesztésre linkre kattintva bármikor bekapcsolhatja vagy ha már aktiválta, kikapcsolhatja a kedvezmény csomagot.