Vissza

Újralistázás

Az újralistázott termék új dátummal jelenik meg, mintha most töltötte volna fel a Galéria Savariára, így az újonnan feltöltött termékek közé kerül. Érdemes néha frissíteni a feltöltési dátumot, hogy az érdeklődők még könnyebben találjanak rá a termékeire.

A termékeinek újralistázásához lépjen a termékeim oldalra, majd jelölje ki azokat a termékeket, amelyeket szeretne újralistázni. A kijelölést követően kattintson a felső sávban megjelenő Kijelöltek újralistázása gombra, majd a felugró ablakban kattintson a Mehet gombra.
Amennyiben csak egy terméket szeretne újralistázni, azt könnyedén megteheti úgyis, ha a termék melletti további opciók menüpontra kattint és az Újralistázás opciót választja.
A funkció használatával egy adott kategóriában szereplő termékeket vagy akár az összes termékét is egyszerűen újralistázhatja. Ehhez nem szükséges az összes terméket kijelölnie, hanem az Újralistázás gombra kattintva választhat a teljes kategória és az összes termék opciók közül.

A Galéria Savarián a termékeket meghatározott időre tölthetik fel az eladók. Fix áras hirdetés esetén 12 hónapig érhető el a termék, aukciós hirdetés esetén több opció választható. Ha egy termék nem kel el, akkor az lejárt státuszba kerül. Tudjon meg többet a lejárt termékek újralistázásáról.

Hasznos információk:
- egy terméket legfeljebb a feltöltési dátumtól számított 24 óránként lehet újralistázni

Továbbra is szüksége van segítségre?

Írok az ügyfélszolgálatnak