Vintage kincsesláda,kelengyésláda, tárolóláda .


82.990 HUF 225.77 USD

Garancia: 1 év  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. október 10.
Termékkód: 4619424
Megtekintések: 487
Megfigyelők: 3
Eladó adatai

varazsdekor (2)  
Csongrád megye

Hitelesített felhasználó

Pozitív értékelések: nincs értékelés
Utolsó belépés: Ma, 07:38
Regisztráció: 2022. március 15.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Kor:1950-

Kincsesláda, tárolóláda:

Fenyőfából készült tárolóláda, mely nagy segítséget tud nyújtani tárgyak, játékok, újságok, fontos iratok és egyéb holmik elhelyezésében, amely segíti a rend megteremtését. Minden láda egyedi, kézzel összeállított, csiszolt és festett. A 3D stencil technikával készült motívumok még jobban kihangsúlyozza a láda egyediségét, szépségét. A ládák gondos munkával és odafigyeléssel készült termékek. A tartósság érdekében két réteg lakkréteggel zártuk a felületet, így garantáltan időtálló darab.

A belseje prémium minőségű anyaggal van bélelve. A láda tetejének hátra csapódását lánc védi. A láda tartozéka a jól záródó lakat, amelyhez három kulcsot adunk. Összességében egy rendkívül dekoratív, szemet gyönyörködtető láda mely otthonunk dísze lehet, amellett hogy hasznos használati tárgy is egyben.

E ládát ajánlani tudjuk még, esküvőre, nászajándéknak, kelengyésládának. Igényes kivitelezése, megmunkálása szép ajándéktárgy, örök emlék, amelett hogy hasznos használati tárgy is a későbbiek során.

Anyaga: fenyőfa.

Teljes egészében kézzel készített, kézműves.

A festék és lakk minden esetben oldószermentes, vízbázisúak egészségre ártalmatlanok, beltérben használhatóak. Matt felülete van. Tisztítása karcmentes, nem agresszív tisztitószerrel, nedves ruhával tisztítható.

Mérete: 660x 440x 410 mm

Súly: 10 kg

Garanciális feltételek

Garancia: 1 év  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételSzeged
Postázás8242 HUF

Mások ezeket keresték még