Elegáns fésülködő asztal, ülőkével, kisszekrénnyel


140.000 HUF 381.81 USD

Garancia: 1 év  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. november 24.
Termékkód: 4651559
Megtekintések: 277
Megfigyelők: 1
Eladó adatai

varazsdekor (2)  
Csongrád megye

Hitelesített felhasználó

Pozitív értékelések: nincs értékelés
Utolsó belépés: Tegnap, 07:38
Regisztráció: 2022. március 15.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Kor:1950-
Állapot:hibátlan

Bükkfából készült tükrös fésülködő asztal és hozzátartozó ülőke, kisszekrény hálószobába. Csodálatosan szép, minden részletében igényesen felújított szett. Az asztal rendkívül jó esztétikai és szerkezeti állapotba került műhelyünkbe. Hídképző alapozás után a festéket szórással vittük fel a felületre, ezáltal egy nagyon szép egyenletes felületet kaptunk. Az antikolást nem visszacsiszolással, hanem festéssel, waxal készítettük, majd két réteg lakkozást kapott a tartósság érdekében.

Az asztal felnyíló tetejében tükör van elrejtve. A belseje prémium minőségű, dombornyomott bársony szövettel van bélelve. A felnyíló tető hátra csapódását lánc védi. Két oldalt az asztal fiókkal rendelkezik, tisztítható bársony szövettel bélelt, elegáns kidolgozású. Az asztal tetejére és oldalára 3D-s stencil technikával mandala mintát készítettünk.

A fésülködő asztalhoz tartozó puff ülőfelületét kárpitoztuk. Ugyanolyan szövettel vontuk be, mint a fésülködő asztal tükrös fiókjának belsejét.

A fésülődhöz tartozik még a kisszekrény. További lehetőséget kínál a pipere holmi elhelyezésében. Ágy mellé elhelyezve éjjeli szekrényként is funkcionálhat. A felületén 3D-s stencil technikával mandala mintát helyeztünk el, mintája megegyezik a fésülködő asztal mintájával.

Összeségében egy nagyon igényes, több funkciós szett született, melyet lehet használni fésülködőként, sminkasztalként, íróasztalként, laptop asztalként.

Akinek komoly vételi szándéka van, előre egyeztett időpontban javasoljuk a szett megtekintését, élőben még szebb, mint a képeken.

A festék és lakk minden esetben oldószermentes, vízbázisúak egészségre ártalmatlanok, beltérben használhatóak. Matt felülete van. Tisztítása karcmentes, nem agresszív tisztitószerrel, nedves ruhával tisztítható.

Asztal méretei: 102cm x 47cm x 85cm súlya: 24,4 kg

Puff méretei: 45cm x 35cm x 44cm súlya: 3,7 kg

Kisszekrény méretei: 51,5cm x 23,5cm x 56,5cm súlya: 11,9 kg

A szett megvásárlása esetén, javasolt a személyes átvétel !


Garanciális feltételek

Garancia: 1 év  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételSzeged
Egyéb10000 HUF

Mások ezeket keresték még