Töltse fel kézműves termékeit!

Gránát és hegyikristály golyós nyaklánc eredeti!


7.150 HUF 19.53 USD

Garancia: 30 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. február 11.
Termékkód: 2636707
Megtekintések: 1044
Megfigyelők: 3
Eladó adatai

zoldtara (89)    
Pest megye

Hitelesített felhasználó

Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 09:19
Regisztráció: 2019. június 01.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:nyaklánc, függő
Szín:többszínű
Anyag:ásvány
Kő:gránát
Nem:uniszex
Állapot:hibátlan

Eladó a képen látható, gyönyörű gránát és hegyikristály golyós nyaklánc. Eredeti bevizsgált ásvány. Mérete: 48cm damilra fűzve.

Más méretben is lehetséges.

A gránát:9mm a hegyikristály mérete:6mm.

Gyógyhatása: A gránát hatékony energia feltöltő és -regeneráló. Azt tartják róla, hogy képes elriasztani a közeledő veszélyt, és régen védelmet nyújtó talizmánként hordták magukkal. Az elkötelezettség egyik köve. Nagy hasznát vesszük krízisben, kilátástalannak tűnő helyzetekben nyújt segítséget, vagy amikor az élet darabjaira hullik szét, vagy trauma következik be. Fokozza, aktivizálja, és erősíti a túlélési ösztönt, bátorságot, és hitet ad a reménytelennek látszó helyzetekben. Aktivál más kristályokat, és erősíti hatásukat. Tisztítja a negatív csakra energiát. Pszichológiailag: Pontosabbá teszik önmagunk és mások megfigyelését, segítenek elkerülni a nézetkülönbségeket. Mentálisan: megkönnyíti a haszontalan, elavult vagy régi ötletek elvetését. Érzelmileg: a gránát megszünteti a gátlásokat és a tabukat. Megnyitja a szívet, mély szeretetet hoz, és önbizalommal ruházza fel. Gyógyhatása: A gránátok segítenek a test gyulladásos folyamatainak és a sebek gyógyulásában. Regenerálja a testet, serkenti az anyagcserét, gyógyítja a gerincet és a sejtek rendellenességeit; tisztítja, és új energiával tölti fel a vért, a szívet és a tüdőt; és megújítja a DNS-t. Elősegíti az ásványi anyagok és a vitaminok hasznosítását. Energiát adnak, növelik az ellenálló erőt, mert élénkítik az immunrendszer működését. Fokozzák a kitartást és segítenek a nagyobb aktivitásban. Élénkítik a szívet és a vérkeringést. A gránátok használata valójában az összes szervet serkenti. Ez megkönnyíti szervezetünk számára a méregtelenítést is. Hatnak a vérre is, javítják a vérképet, segítenek a vér betegségeinek legyőzésében. Óvnak az érelmeszesedéstől is. Lelki síkon is élénkítő és erősítő hatást fejtenek ki a gránátok. Bátorságot és bizalmat öntenek belénk még a nehéz helyzetben is.

Lelki gyógyhatása:

A hegyikristály minden gyógyító kövek koronázatlan királya, amely fokozza az összes többi kő hatását. Kiegyensúlyozó, nyugtató hatással bír a lélekre. Hat a szellemi kimerültség ellen. Aura tisztító, erősítő és védelmező. Növeli a kifejezőerőnket, kiegyenlíti a lelki diszharmóniát, aktiválja a felettes tudatunkat. Segít a felettes énnel való összeköttetés megteremtésében, ezért kitűnően használható meditáció alatt. Szellemi fejlődésünket is segíti, illetve szellemi határaink kitágulását. Javítja az intuíciónkat, telepatikus képességeinket. Használhatjuk a tér atmoszférájának tisztítására, a káros környezeti sugárzás csökkentésére, illetve a lelki sebek gyógyítására.

Testi gyógyhatás:

A testi gyógyításban olyan széles spektrumon használható, hogy annak a felsorakoztatására oldalunk nem alkalmas, így csak egy kis ízelítőt nyújthatunk. A hegyikristály minden területre hat; gyógyító, gyulladás- és fájdalomcsökkentő hatással. Használhatjuk szemre, bőrre, ízületre, hátra, belekre, emésztőrendszerre. Mivel a test negatív rezgéseit pozitívvá alakítja, ezért daganatos megbetegedések esetén is javasolt használata. Ha egy területre megtaláljuk gyógy kövünket, vagy a saját személyes ásványunkat, annak a hatása megsokszorozható a hegyikristály segítségével.

Hozzárendelt mágikus hatás: A hegyikristály egyesek szerint testi, lelki megfiatalító hatással bír.

Garanciális feltételek

Garancia: 30 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 3-5 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás890 HUF
MPL - csomagautomata1295 HUF

Mások ezeket keresték még