BOROSTYÁNOS ásvány karkötő, hegyikristállyal , angyal aura kvarccal , karneollal, és gránáttal


7.290 HUF 19.89 USD

Garancia: 90 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. október 24.
Termékkód: 5341560
Megtekintések: 175
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

Magicdesing (9)  
Pest megye

Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2024. április 29.
Regisztráció: 2022. július 26.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:karperec, karlánc, karkötő
Szín:arany
Anyag:ásvány
Kő:borostyán
Nem:női
Állapot:hibátlan

Ami most igazán ránk fér !

TESTI LELKI HARMÓNIA BOROSTYÁNOS karkötő

Egyedi összeállítás! Cirkónia köves csillogó köztessel.

Nem nagyon találkoztam mostanában olyan drága ásvánnyal mint a borostyán ! Persze nyilván van, de tényleg a legdrágábbak közé tartozik .

Teljesen bőrbarát, kizárólag csak eredeti ásványokat tartalmaz! A karkötő hatásait is leírtam nektek ! 17 -17,5 cm méretre jó, kérés esetén átállítom .

A Borostyán valójában fokozatosan elásványosodott gyanta. Az emberiség első drágaköve, jótékony hatása kb. 7000 éve ismert. A borostyánkő melegséget és bizalmat sugároz. A legjobb társunkká válhat, hisz segít érvényesülni az életben. Csillapítja a szervezetben keletkező gyulladásokat, megküzd bármilyen fertőzéssel, légúti megbetegedéssel. Javítja az anyagcserét, serkenti a gyomor, vese, lép, máj működését. Elnyeli a negatív energiákat a szervezetből, és átalakítja őket pozitívvá, ezáltal beindítja a szervezet öngyógyítását. Hatékonyan védi az egész szervezetet a negatív energiáktól és tisztítja az auránkat.

Régen kiválóan tudták alkalmazni a bőrbetegségekre, mint pl. ekcémára, szemölcsre, sömörre és pattanásra egyaránt.

A karneol serkenti az anyagcserét, tele van energiával, jótékony hatása van az idegrendszerre, a női szaporítószervekre, és növeli a termékenységet. Csökkenti a depressziót, és az ízületi gyulladások tüneteit. Vérzéscsillapító hatása van, serkenti a vesék működését, és meggyorsítja a sebgyógyulást.

Az angyal aura kvarcról úgy tartják:

Tisztítja és egyensúlyba hozza a csakrákat. A tudat mély állapotát teszi elérhetővé, és a kapott információkat földeli a fizikai testben. Ez a kristály elvezeti tudatunkat az őrangyalunkhoz.

A gránát:

A hagyomány szerint a gránát világosságot hoz a sötétségbe borult lélekbe. A gránát a segítség köve. Regenerálja a testet, tisztítja a vért, serkenti az anyagcserét, jótékony hatással van a szívre, tüdőre és a máj működésére. Erősíti az immunrendszert, fokozza a tápanyag felvételt a bélben.

Hegyikristály :

Javítja az emlékezőképességet, csökkenti a depresszió tüneteit, nyugtatja az idegeket, kiegyensúlyozottá teszi viselőjét. Erősíti az immunrendszert, egyensúlyba hozza a szervezetet. Általános fájdalomcsillapító, méregtelenítő hatású, serkenti az anyagcserét, szabályozza a hormonháztartást és a vércukorszintet.

Garanciális feltételek

Garancia: 90 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
Postázás 1200 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még