Általam energetizált ásványkarkötő 515 Grabovoj számsorral


5.000 HUF 13.89 USD

Garancia: 14 nap  
Az eladó szerint ajándéknak is kiváló.
Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. január 07.
Termékkód: 5523315
Megtekintések: 121
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

AndyMagic (0)  
Hajdú-Bihar megye

Pozitív értékelések: nincs értékelés
Utolsó belépés: 2024. május 03.
Regisztráció: 2024. január 07.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:karperec, karlánc, karkötő
Anyag:ásvány
Kő:jáspis
Téma:szerelem, barátság
Nem:női
Állapot:hibátlan

Általam energetizált 8 mm-es cseresznyevirág és holdkő ásványkarkötő, 515 Garbovoj számsorral. Jelentése: szerelem bevonzása

Tisztítva és energetizálva! A számsor és az ásványok erősítik egymás hatását.

A cseresznyevirág jáspis rózsaszín színe miatt főleg a szívcsakra működésére hat, a szeretet köve, védelmező kő, földel, támaszt biztosít hosszan tartó traumatikus időkben, betegségek alatt. Segít kilépni a számunkra már nem gyümölcsöző helyzetekből, véd minket, segít megőrizni energiáinkat. Hamar kifejti hatását. Elnyeli a negatív energiákat, kiegyensúlyozza a jint és a jangot. Véd az elektromos sugárzástól, a geopatikus stressztől. Bátorságra sarkall, segít szembe néznünk a problémákkal, a gondolatokat tettekké formálja.

A holdkő az egyik legrégebben felfedezett kristály, a Hold-ból kapja erejét a varázslók szerint, misztikus, varázserejű kőként tisztelték.

A holdkő úgy tartják, hogy a Hold energiáját tükrözi vissza. A hold változó fázisaival azt szimbolizálja, hogy minden a természetes körforgásának része és természetes az állandó változás. Segíthet elfogadni az állandóan változó körülményeket, mindazt ami következik.

A női ciklusok, a termékenység, a titkok köve, nőgyógyászati panaszok, termékenységi gondok, menstruációs zavarok esetén, a nőiességünk megélésének, kinyilatkoztatásának nehézségei, szexuális problémák esetén hordjunk holdkövet.

A tudatalattinkkal is segít kapcsolatba kerülni, tisztánlátásunkat, intuíciónkat fejleszti, csökkenti a feszültséget, gyengéden segít sérelmeinkre, szomorúságunk okára rálátni és elfogadni azokat.

A kettes csakrával áll kapcsolatban, így a szexcsakra harmonizálásán keresztül energiával látja el a petefészkeket, húgyhólyagot, és a méhet is.

Garanciális feltételek

Garancia: 14 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz
PayPal  

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
Személyes átvétel Hajdúböszörmény
Postázás 500 HUF

Mások ezeket keresték még