Ez a termék elkelt. Hasonló tétel kereséséhez használja a keresőt vagy tekintse meg a kapcsolódó hirdetéseket.

Általam energetizált ásványkarkötő 5148517 Grabovoj számsorral


Szeretné megtekinteni mennyiért kelt el?
Az eladási ár megtekintéséhez jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Más tárgyak eladási ára is érdekli? Lépjen az Archív Katalógus oldalra.
Eladás ideje: 2024. ápr. 19. 19:41

Garancia: 7 nap  
Az eladó szerint ajándéknak is kiváló.
Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. január 07.
Termékkód: 5523639
Megtekintések: 129
Megfigyelők: 1
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

AndyMagic (0)  
Hajdú-Bihar megye

Pozitív értékelések: nincs értékelés
Utolsó belépés: 2024. április 23.
Regisztráció: 2024. január 07.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:karperec, karlánc, karkötő
Anyag:ásvány
Kő:tigrisszem
Nem:uniszex
Állapot:hibátlan

Egészség helyreállító ásványkarkötő készült fehér jade, citrin, rózsakvarc, ametiszt, tigrisszem ásványokból 5148517 Grabovoj számsorral, melynek jelentése EGÉSZSÉG HELYREÁLLÍTÁSA

Tisztítva és energetizálva! A számsor és az ásványok erősítik egymás hatását.

Fehér jade: A nyugalom köve a viharok közepén, megnyugtatja az idegeket és a szívritmust. A támogatja a szeretetet, a megbízhatóságot és a hűséget. A Jade ásványok hatásai közé tartozik még, hogy önbizalmat és önállóságot biztosít. Az örök fiatalság kövének is nevezik, mert a nyugalom hatására csökkenti az arcizmok feszültségét, amiért a ráncok felelősek.

Citrin: a jó egészségért energiát visz a testbe, ami örömöt és lelkesedést serkent az élet minden területén. A citrin segíti a különböző negatív tulajdonságok felszabadítását, amelyek közé olyan dolgok tartozhatnak, mint a félelem és a szorongás. A kő ösztönözni fogja a motiváció és az optimizmus körüli pozitív érzéseket, melegséget és tisztaságot hozva az életébe. A citrin kristályról ismert, hogy javítja a koncentrációt, és a kreativitást is fokozhatja.

Rózsakvarc: A 12 mesterkristály egyikeként ismert kő rendkívül sok jótékony energiával rendelkezik. A rózsakvarc a szívcsakra működését segíti, a szeretet kövének is nevezik. Stabilizálja a szívet és a keringést, enyhíti a stresszt. Ez a kristály küzd a vese és a mellékvesék betegségéve és enyhíti a szédülést. Megszünteti a félelmeket, és a szorongást, lehetővé teszi számunkra, hogy az Egyetemes Szeretet teljes intenzitásával éljük az életet.

Ametiszt: egy olyan kristály, amely hihetetlen védőerőt biztosít. Az egészséget szolgáló kristályok közül ez egy hihetetlenül erős kristály. Ezek a lila kövek gyógyító erőt és tisztító energiát is biztosítanak. Sokan állítják, hogy az ametiszt kő képes megtisztítani az elmét a negatív gondolatok széles skálájától, és hogy olyan energiát hoz, amely elősegíti az őszinteséget és az alázatot. Spirituális bölcsességet hoz, ami önmagában is nagyon erőteljes energia. Ez az egyik olyan egészségügyi kő, amely segíti az álmatlanságot, és így enyhülést hozhat az álmatlanságra. Ezen kívül lehetővé teszi az álmok mélyebb és értelmesebb megértését.

Az ametiszt kristályról ismert, hogy fokozza a hormontermelést a szervezetben, enyhíti a fájdalmat és a különböző stresszhatásokat, és képes megtisztítani a vért.

Tigrisszem: Ezek az egészségre szolgáló kristályok segítenek megszabadítani az elmét és a testet az önbizalomhiánytól és a szorongástól, valamint csökkentik a félelem érzését. A kő segít a harmónia szintjei felé terelni. Ezenkívül kiváló segítség abban, hogy jó és világos döntéseket hozzunk az életben.

Garanciális feltételek

Garancia: 7 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz
PayPal  

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételHajdúböszörmény
Postázásingyenes szállítás
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még