Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

ÍGÉRET, REMÉNY, HARMÓNIA. 44X34cm-es fényre változó színű kép Károlyfi Zsófia Prima díjas alkotótól.


30.000 HUF 97.30 USD

Garancia: 30 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2020. október 14.
Termékkód: 3215087
Megtekintések: 4
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai
 

KarolyfiZsofia (86)    
Zala megye

Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 00:40
Regisztráció: 2019. január 28.
Az eladó eredetiként jelölte meg az alkotást, amelyre 30 nap pénzvisszafizetési garanciát vállal. Az eladó állítása szerint az eredetiséget szakértő is megerősítette.
Művész:Károlyfi Zsófia
Téma:absztrakt
Technika:vegyes technika
Stílus:absztrakt
Hordozó:fa
Legnagyobb méret:közepes (80 cm-ig)
Szignó:szignózott
Állapot:hibátlan
Eredetiség:eredeti
Pénzvisszafizetési garancia az eredetiségre:igen
Eredetiségét szakértő megerősítette?:igen

Keretár 4000 Ft.

Az egyik legjobb hatású szín, a természetben is nagy mennyiségben látható, szemünket vonzó zöld. Minden otthonba beilleszthető, éppúgy mint a szobanövények.

Ezen a képen arannyal kombinálva erősödik fel a gyógyító, megnyugtató,bizalmat növelő erő. Ha elidőzünk előtte egyszerre nyugtat, és inspirál, növeli a jövőbe vetett hitet.

Smaragdzöld keretén kívül belül aranycsík látható. A farostra dolgozott motívum szintén arany színnel kombinált.

Várom megtisztelő vásárlásukat.

Ingyenes szállítás csak eredeti ár esetén.

Kérem  gyönyörködjön a többi kb. 50 művemben is. A böngészőbe másolva:

https://galeriasavaria.hu/kereses/oldal/2/?keyword=k%C3%A1rolyfi+zs%C3%B3fia

Károlyfi Zsófia, festőművész, író.

Díjaim: Árpád rend, 2018. Zalai Prima díj.A nemzetközi művészlistában 2000 óta szerepelek.Bővebben  írok magamról, a vers után.

Kiállításaimon verset is szoktam kitenni, olvassa, aki kedveli.

Újrakezdés

Már csak a madarak beszélnek. Hallgatja, és nézi, a tegnap mivé lett, szétfoszló felhőkönnyű semmivé vált. Az álom ólomsúlya nyomán ébredt, mint három kívánság egyike. A kezdet és vég torát üli. Hogynem kirakós játéka lettél neki, ki szélvészként repült motorján hozzád. Most sorsában léted okát keresi, szemében beszédes csillogás. És elmerül a rögös múlt. Az út új, és ködös-puha. A bölcs is újra ostoba.

A budapesti Magyar Képzőművészeti Főiskola szobrász műtermébe jártam 5 évig Somogyi József szobrászművész, rektor magántanulójaként. A művészi látásmódot is tőle tanultam.

Alkotásaimban ötvözöm a szobrászatot a festészettel, és igyekszem elkerülni a pontos ábrázolást. A téma csak kiindulópont, inspiráció, vázlat. Festés közben már elszakadok a valóságtól, és olyanra festem a képet, amilyennek én szeretem látni. Ettől lesz egyedi, mert az érzéseimet vetítem rá a képre. Legtöbb mű alapozása egy krémszerű fehér anyag, mellyel sok formát domborítok fel még a festés előtt. Erre jönnek rá a színek, árnyékok, és sok esetben fémfestékkel, polírozással vagy metálozással aranyozással fejezem be a művemet.

Több mint 130 önálló kiállításom volt országszerte és külföldön, melyek megnyitó műsorait is én hoztam létre: tárlatvezetés mellett vers, zene és táncműsor várta a közönséget.

Szinte minden témában festettem már, köztük számos portré, tájkép, csendélet mellett dombortechnikás fémezett aranyozott műveket, családi címereket, 4 stációt és oltárképeket.Túlnyomó részben pozitív témákat festek, mert azt érdemes erősíteni az életünkben.

Valószínű  lehet úgy is festeni, hogy érzelmileg kívül maradunk, és csak ábrázolunk szépen, ahogy illik, én szenvedélyesen, szinte euforikus állapotban festettem  képeimet, írtam verseimet.  

Külföldi kiállításaim közül kiemelném az 1998-ban megrendezett Jénai Magyar Napokat, mely egy egész éven át tartó rendezvénysorozat volt, s ahol a magyar képzőművészetet ketten képviselthettük szobrászművész férjemmel, Palaics Gáborral. Kiállításunk négy hónapig volt látható, melyből több mint 30 mű kelt el.

1999-ben négy hónapos magán tanulmányutat tettem családommal a Nyugat-Szamoa szigeten. Népi ünnepi öltözékükben festettem meg a helyi lakosokat, s a csodálatos trópusi tájat, melyről vers és útinapló is született. Szamoán volt kiállításom is, néhány festményem még ma is megtalálható ott. Egy a Pasefika Inn honlapján is látható: http://www.pasefikainn.ws/

Ez az út nagy hatást gyakorolt munkásságomra, itt találtam igazán magamra.

2000-ben kézzel készített vizuális versesalbumomat az Operaházban mutattam be a kiállítás-megnyitómon. A látogatók nagy biztatására kiadásra került a kézírású kötet.

Szigligeten öt éven keresztül öt hónapos szezonális kiállításaim nagy sikert arattak,  Évente 3-4000 belépő kelt el.

2006-ban Zalai Erdők meséi: Böszmerenghy Töhötöm címmel mesekönyvet adtunk ki, melyet lányommal, Palaics Eszterrel írtunk közösen. 

2008-ban megfestettem A lélekút nyolc állomása című sorozatomat, melynek filozófiája mindannyiunk életének folyamatát tükrözi. Munkáimból három DVD összeállítás készült. 1.Úton 2.Szárnyaljatok 3. A lélekút nyolc állomása, melyet lányom készített. a Youtube-on megtalálható.

Jelenleg visszavonultan élek, regényt írok és festek.


Garanciális feltételek

Garancia: 30 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Postázás1630 HUF
Egyéb1800 - 1890 HUF


Mások ezeket keresték még