FK/038 - Z. München – Férfi portré


80.000 HUF 218.36 USD

Garancia: 7 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. október 22.
Termékkód: 3542179
Megtekintések: 161
Megfigyelők: 2
Eladó adatai

Hellboy1 (1422)  
Békés megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 94%-ban3 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 06:40
Regisztráció: 2019. augusztus 03.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Az eladó ismeretlenként jelölte meg az alkotás eredetiségét. Ha a hirdetésben művész neve olvasható, kérjük vegye figyelembe, hogy az eladó nem garantálja, hogy az alkotás a megnevezett művész munkája.
Téma:portré
Technika:olaj
Hordozó:vászon
Legnagyobb méret:közepes (80 cm-ig)
Szignó:szignózott
Állapot:korának megfelelő
Eredetiség:ismeretlen

Eladásra kínálom ezt a nagyon szépen megfestett, valósághű portrét, amely egy szigorú tekintetű férfit ábrázol, - nekem valamelyik zeneszerző rémlik - de ha van valakinek ötlete, akkor kérem ne tartsa magába, tanuljunk együtt. Szakemberek szerint - vélhetően - a festője a müncheni iskola stílusában festette meg ezt a portrét, tehát valószínűleg egyike lehetett a Müncheni Képzőművészeti Akadémia tanulóinak. A képen van egy jelzés – Z. München, de ennél többet sajnos nem tudunk róla. Az olaj / vászon kép valamikor a XIX. század második felében készülhetett. Állapota alapján azonnal falra akasztható állapotban van. A vászon hátulján olvashatatlan bélyegző nyoma szerepel, valószínűleg a vászon forgalmazója lehetett.

Egy szakszerű tisztítás és egy pici restaurálás jól esne a festménynek, itt-ott a lakkrétegben hiányosság van, de egyáltalán nem feltűnő. A kerete széles, aranyozott, amely a kép pompáját hivatott tovább emelni.

Téma: portré

Technika: olaj

Hordozó: vászon

Kora: XIX.sz. második fele

Szignó: van Z. München)

Keret: széles aranyozott díszkeret

Méret: 45 x 36 cm keret nélkül), 55 x 46 cm kerettel)

Állapot: korának megfelelő

A postázás a vevő igényével egyeztetve a mindenkor aktuális díjak szerint történik, kizárólag előre utalást követően, gondosan csomagolva.

Kérem, hogyha még van kérdése a termékről, akkor lehetőleg annak megvásárlása előtt és ne utána kérdezzen.

Amennyiben komolyan érdekli az alkotás, kérem bátran tegyen ajánlatot!

Kérem tekintse meg a többi termékemet is. Köszönöm!

Néhány gondolat a müncheni iskola magyar vonatkozásairól:

A múlt század második felében a müncheni Képzőművészeti Akadémia nemcsak Németország, hanem egész Európa egyik legismertebb és legtekintélyesebb művészeti intézménye volt egészen az első világháborúig. A bajor bőváros a Képzőművészeti Akadémia és művészeti gyűjteményei révén világhírű művészvárossá fejlődött. Münchenbe a tanítványok egész serege tódult a magasabb fokú művészi képesítés megszerzése céljából. Hogy honnan és hányan látogatták az akadémiát, egyik fokmérője lehet az intézmény népszerűségének. Magyarország 335 akadémistával a felsorolás élén állt. A müncheni akadémia főleg Közép-, Kelet- és Dél-Európa művészifjúságát vonzotta, valamint, hogy a müncheni művészképzésnek a XIX. században nemzetközi jellege volt. Münchennek igen nagy szerepe volt a múlt századi magyarországi festészet fejlődési irányának meghatározásában, s természetes azoknak a művészetszemléletét, ízlését, esztétikai tudatát is nagy mértékben befolyásolta, akik a mai Vajdaság területéről kerültek a bajor fővárosba. A képzőművészetünk múlt századi törekvéseit áthatotta az akadémia szellemisége, amit átörökített a növendékeire.

Garanciális feltételek

Garancia: 7 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz
PayPal  

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 3-5 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételGyula
Egyéb3000 - 6000 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még