Vassy Erzsébet: Merengés (pasztell-karton)


85.000 HUF 239.92 USD

Garancia: örökös  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. április 02.
Termékkód: 3554110
Megtekintések: 172
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

KiskunsagiAlkototabor (10)  
Bács-Kiskun megye

Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 17:06
Regisztráció: 2020. november 11.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Az eladó eredetiként jelölte meg az alkotást, amelyre örökös pénzvisszafizetési garanciát vállal. Az eladó állítása szerint az eredetiséget szakértő is megerősítette.
Téma:absztrakt
Technika:pasztell
Hordozó:karton
Legnagyobb méret:közepes (80 cm-ig)
Szignó:szignózott
Állapot:hibátlan
Eredetiség:eredeti
Pénzvisszafizetési garancia az eredetiségre:igen
Eredetiségét szakértő megerősítette?:igen

Vassy Erzsébet Merengés című, pasztell-karton, 62x48 cm, keretezett alkotása a KEFAG Zrt. 2011-es Kiskunsági Alkotótáborában készült.

Az alkotás értékét a KEFAG Zrt. az ingyenesen látogatható Kecskeméti Arborétum fenntartására és további fejlesztésére fordítja!

A művészről: Vassy Erzsébet (Nagyvárad) Tanulmányait a nagyszalontai Arany János Gimnáziumban folytatta, majd az aradi Gépipari tervezői főiskolán szerzett gépészmérnöki diplomát. Nagyváradon dolgozott gépészmérnökként. Képzőművészettel a 90-es évek elején kezdett el foglalkozni, először a mérnöki rajzokkal töltött évek után a szintén nagy precizitást és finom vonalvezetést igénylő grafikákkal. Témái az erdélyi magyar építészeti emlékek, ezen belül kiemelten a kalotaszegi magyar fatemplomok és az erdélyi magyar famegmunkáló művészet motívumai. A 90-es évek közepétől munkáiban megjelennek a pasztell festmények, későbbi munkáiban már ezek dominálnak. A festmények központi témája a természet, az erdélyi tájak, a fák, a kövek. Későbbi munkáiban ezek a természeti elemek testesítik meg az olyan absztrakt motívumokat, mint az anyaság vagy a szabadság. A művésznő jelenleg is Nagyváradon él és dolgozik.

Szállítás: Amennyiben nem a személyes átvételt választja, törékeny csomagként a posta/futárszolgálat aktuális árjegyzéke alapján tudjuk elküldeni.

Garanciális feltételek

Garancia: örökös  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételKecskemét
Postázás törékenyként3000 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még