Garti Goór Imre: Szarvas (akril-farost 70x33 cm)


85.000 HUF 232.07 USD

Garancia: örökös  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. november 23.
Termékkód: 3981478
Megtekintések: 144
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

KiskunsagiAlkototabor (12)  
Bács-Kiskun megye

Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2024. április 22.
Regisztráció: 2020. november 11.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Az eladó eredetiként jelölte meg az alkotást, amelyre örökös pénzvisszafizetési garanciát vállal. Az eladó állítása szerint az eredetiséget szakértő is megerősítette.
Művész:Garti Goór Imre
Téma:állatok
Technika:akril
Hordozó:fa
Legnagyobb méret:közepes (80 cm-ig)
Szignó:szignózott
Állapot:hibátlan
Eredetiség:eredeti
Pénzvisszafizetési garancia az eredetiségre:igen
Eredetiségét szakértő megerősítette?:igen

Garti Goór Imre Szarvas című, akril-farost, 70x33 cm, keretezett alkotása a KEFAG Zrt. Kiskunsági Alkotótáborában készült.

Az alkotás értékét a KEFAG Zrt. az ingyenesen látogatható Kecskeméti Arborétum fenntartására és további fejlesztésére fordítja!

A művészről: Garti Goór Imre (Kecskemét) Tanulmányait Szegeden végezte a Juhász Gyula Tanárképző Főiskola rajz-földrajz szakán, tanárai Fischer Ernő, Vinkler László, Szathmáry Gyöngyi, Lelkes István, Cs. Pataj Mihály voltak. 3 év tanítás után 26 évet dolgozott Kecskeméten a Petőfi Nyomdában. Képzőművészettel 2000-óta foglalkozik újra aktívan. Leginkább akvarellel, akrillal és olajfestékkel dolgozik, a festés mellett pedig folyamatosan rajzol. Munkáiban alapvető építkezési elemek a rend, rendezettség, a komplementer, a fény-árnyék, a kiragadás-kiemelés és az érzelmek. Művésztáborokban dolgozik többek között Lakiteleken és Bugacon. Dudás Gyula halála után ő vette át a Kiskunsági Alkotótábor szervező munkáit. Bemutatkozó kiállítások: Kaposvár /2004/ Lakitelek /2007/, Kecskemét /2008, 2016, 2017/ Tagja a Magyar Vízfestők Társaságának, a Kecskeméti Képzőművészek Közösségének, a Nagybánya-Kecskemét Baráti alkotó Társaságnak és a MAOE-nak.

Szállítás: Amennyiben nem a személyes átvételt választja, törékeny csomagként a posta/futárszolgálat aktuális árjegyzéke alapján tudjuk elküldeni.

Garanciális feltételek

Garancia: örökös  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételKecskemét
Postázás törékenyként4000 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még